perjantai 18. syyskuuta 2015

Taasko sitä on ostoksilla käyty - teeostoksilla?

Kuten ehkä blogiani seuranneet ovat huomanneet niin olen tosiaan ehkä hieman hurahtanut teehen - ja varsinkin YogiTea on valloittanut sydämeni (*klik*, *klik* ja *klik*). Nyt pääsi tuo syysflunssa myös yllättämään niin se ei toki ainakaan teenkulutusta vähentänyt - ja pitäähän niitä makuvaihtoehtoja olla valittavana eli jälleen vierailulle oman paikkakunnan Punnitse&Säästä -liikkeeseen:


Mukaan lähti neljä pakettia YogiTeata, joista yhden muistattekin varmaan vilahtaneen jo useammankin kerran postauksissani - se vaan on niin hyvä! (Jos et ole kokeillut niin kannattaa ehdottomasti tutustua eikä pelästyä tuota "chili"-sanaa; kyseessä ei ole missään nimessä tulinen tee (paitsi jos vesi on juodessa liian kuumaa ;)) vaan chili antaa teehen mukavasti lämpöä ja varsinkin jos kurkku on kipeä niin se lämmöntunne on mitä miellyttävin!)



Throat Comfort:
Ayuervedinen yrtti-&maustetee, joka sisältää: lakritsanjuuri, fenkoli, kaneli, appelsiininkuori, inkivääri, timjami, ukontulikukka, sitrusuute, appelsiiniuute, kardemumma, mustapippuri, mausteneilikka, kurkuma.

Heartwarming:
Ayuervedinen yrtti-&maustetee, joka sisältää: Basilika, lakritsanjuuri, kuivattu sitruunamehu, appelsiininkuori, kaneli, inkivääri, chilipippuri, kardemumma, mausteneilikka, mustapippuri.

Roiboos:
Ayuervedinen roiboos- ja maustetee, joka sisältää: Roiboos, kaneli, inkivääri, johanneksen leipäpuu, paahdettu sikuri, kardemumma, mausteneilikka, mustapippuri, kaneliöljy, inkivääriöljy, kardemummaöljy, vaniljauute.

Itsekin olen tuohon "roiboos"-sanaan useammankin kerran törmännyt, mutta eipä ole tullut otettua selvää mistä on kyse; roiboos eli Aspalathus linearis on Etelä-Afrikassa kasvava hernekasveihin kuuluva pensas, roiboos-sana tarkoittaa afrikaansin kielessä "punaista pensasta". Kuten monet yrttiteet, niin myöskään tämä ei itsessään sisällä kofeiinia.


Löytyykö sinunkin kaapeista YogiTeata tai jotain muuta teelajiketta?

2 kommenttia:

  1. Ostoslistalla on suklaa-chilitee ja lakritsitee. En muista olivatko tältä merkiltä mutta Punnitse ja säästä kaupasta jokatapauksessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suklaa-chili löytyy kyllä YogiTealta myös ja useissa on ainakin yhtenä osana lakritsinjuuri, en nyt muista olenko ihan puhtaasti lakritsiteetä ainakaan oman kaupungin myymälästä bongannut - siis YogiTealta.

      P.s. Olen tämänkin postauksen jälkeen saattanut keretä hieman teevarantoja lisäilemään :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat