sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Mainoksen uhri

Olen saattanut joskus mainita, että olen useammankin kerran ollut aika helppo mainoksen uhri :D Tällä kertaa kyse ei ole kuitenkaan kosmetiikasta vaan ajattelin sunnuntain kevennykseksi postata jostain muusta:


Kyse on siis uudesta Valio Eila Kermavanukkaasta.


Tätä löytyy kahdessa maussa; vadelma ja mango, mutta lähikaupassa sattui vain mangoa olemaan myytävänä - ja tätäkin vain 2kpl, joista molemmat jemistin omaan ostoskärriin, ovatkohan kenties siis jollekin muulle maistuneet? :D


Ja pitihän se mainoksen mukaan kokeilla kuinka tämä toimii ylösalaisin :D Ei ihan niin näppärästi minulla purkista irronnut, mutta lähti sitten kuitenkin..


Ihan kiva oli maultaankin - pitää ehdottomasti se vadelmakin kokeilla. (Ja jos miehelle ei tuo kakkoskappale tätä satu maistumaan niin ei se meidän jääkaappiimme homehtumaankaan jää ;D)


Oletko sinä jo tätä uutta herkkua kokeillut? Kuinka helposti lankeat mainoksille? :D
 
 
 



3 kommenttia:

  1. Mä näin kanssa tän mainoksen, mutta kaupassa ollessa unohdin autuaallisesti, nyt taas muistin ja himo iski. :D Sorrun kyllä aika helposti, jos kyse on ruoasta. ;)

    VastaaPoista
  2. Ollaan etitty näit kaikist kaupoist mut ei löydy tääl päin mistää. Normaalisti en ees syö mitään jugurtteja/vanukkaita, mut tätä on pakko kokeilla vadelmana kuhan löyän jostaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa jatkaa metsästystä, itse näistä nimittäin ainakin tykkään! (Vadelmankin sain testattua ja molemmista ne ostetut kaksi purkkia meni kyllä kieltämättä omaan mahaan :D)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat