torstai 10. syyskuuta 2015

Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet -huulikiiltokynät + arvonta

Kuten blogiani seuranneet ehkä muistavatkin niin tosiaan innostuin kesällä Lumenen kampanjasta, jossa kahden tuotteen ostosta sai yhden vapaavalintaisen tuotteen – valittavana oli mm. Raspberry Miracle Lip Sorbet –huulikiiltokyniä, joita olin jo jonkin aikaa tahtonut testata; ei siis varmaankaan yllätä, että valitsin kampanjatuotteiksi nimenomaan näitä kyniä. Kerkesin ahkerana shoppailla Lumenea sen verran, että neljä kynää lähti tulemaan minulle: sävyt 12 Summer Sky / Kesätaivas, 13 Blooming Meadow / Kukkaketo, 14 Fresh Morning / Aamun Raikkaus ja 16 Wild Raspberries / Villivadelma. Ja voi sitä riemunpäivää kun nuo kiillot vihdoinkin viime viikolla minulle saapuivat; joka ikinen omassa paketissaan :D (tässä olisi toki voinut vähän säästää ja laittaa kaikki samaan, mutta ehkä sitä ei ajateltu, että joku tästä kampanjasta näin kovasti innostuisi!? ;D)




Kuvasin sävyt myös huulilla, mutta valitettavasti kamera ja kuvausolosuhteet (+kuvaaja?) ovat niin huonot ettei sävyistä saa mitään selvää :/ Joudutte (saatte?) nyt siis tyytyä vain swatchauskuviin.




Lumenen sivuilla huulikiiltokynää on kuvattu näin:
” Marjaisan herkullinen huulikiiltokynä, jossa neljä upeaa ominaisuutta: huultenrajaus, väri, kiilto ja hoitavuus. Todellinen ihmetuote, joka ilahduttaa helppokäyttöisyydellään. Automaattimekanismin ansiosta puikkoa ei tarvitse teroittaa ja sitä voi kiertää kätevästi auki ja kiinni.  Terä pysyy käytössä sopivan terävänä.  Raspberry Miracle Huulikiiltokynä on pehmeän voidemainen huulilla, antaa väriä sopivasti ja hoitaa ja kosteuttaa huulia kuin hoitotuote. Kätevä kuljettaa mukana ja lisätä päivän mittaan. Suomalainen vadelman siemenöljy hoitaa huulia.”

Sävyt vasemmalta oikealle; 12, 13, 14 ja 16.

Itse en näissä minkäänlaista tuoksua huomannut ja tosiaan ovat nimenomaan huulikiiltokyniä = eivät ole kovinkaan pigmenttisiä eli ovat loistava valinta hieman ”ujommallekin” huulimeikin käyttäjälle. Huoliteltu lookki ilman, että "hyppäisi silmille". :)  Huulilla tuntuvat myös melko kevyiltä eli ei missään nimessä ole tahmainen tuote, joista osa ei alkuunkaan pidä (ja eihän se kieltämättä ole mukava nyhtää hiuksia huulikiillosta pois tuulisella säällä..). Hoitavuutta näissä myös selkeästi on, ei ole tuntua, että pitäisi jatkuvasti jotain huulille lisätä. Toki syömisen ja juomisen jälkeen vaatii korjailua ja lisäämistä.



Ensimmäiset valintani olivat sävyt 12 (Summer Sky / Kesätaivas) ja 13 (Blooming Meadow / Kukkaketo) eli nuo melko hempeänvaaleanpunaiset kimalluksineen :D 14 (Fresh Morning / Aamun Raikkaus) sävy vähän arvelutti, koska näytti melko oranssilta ja 16 (Wild Raspberries / Villivadelma) taas vaikutti tummemmalta - mutta onneksi satuin nämäkin sävyt ottamaan mukaan taitaa nimittäin olla, että tuo sävy 16 on aikalailla lempparini ja myös sävy 14 on todella kaunis huulilla - joskus pitää astua oman mukavuusaleensa ulkopuolelle ja kokeilla uusia sävyjä, se kannattaa! :) Kaikki neljä sävyä jäävät siis ehdottomasti käyttööni ja nämä ovat tosiaan siitä loistavia, että sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. :)

Ja nyt sitten se mukavin vaihe; minä satuin saamaan sävyn 16 tuplana ja varmistin Lumenelta voisinko sen laittaa täällä blogissani arvontaan mihin sain myönteisen vastauksen elikkäs ihka ensimmäinen arvonta blogini historiassa missä palkintona on Raspberry Miracle –huulikiiltokynä sävyssä 16 (Wild Raspberries / Villivadelma). Arvontaan osallistut kertomalla mistä olet blogini bongannut ja mikä juttu täältä on jäänyt mieleesi? Lisäksi voit halutessasi aihetoiveitakin esittää. Toki mieluiten arpoisin tämän blogiani lukeville, joten lukijaksi loggautuminen (bloggeriin seuraajaksi siis) antaa lisäpojoja :) (Myös siis uudet lukijat ovat ehdottoman tervetulleita, kriteerinä ei ole se kuinka kauan olet blogiani seurannut :)) Lisää mukaan myös toimiva sähköpostiosoite, jonka kautta saan sinut kiinni! Arvonta päättyy viikon päästä eli to 17.9. klo 21.

P.s. Voisin extrana lisätä mukaan myös tuon LivBoxissa tulleen Lumenen kulmavahan, joka on minulle itselleni liian vaalea - jos se vaan arvonnan voittaneella sattuisi omaan käyttöön sopimaan? :) (tämäkin siis korkkaamaton)

40 kommenttia:

  1. Sä aina kommentoit mulle niin tulin vastavierailulle ja jäin lukemaan :) tykkäsin noista jätskiarvosteluista ja juuri näistä meikkijutuista.
    charmingnails@suomi24.fi

    VastaaPoista
  2. Bongasin blogisi "kahvihuoneen" listalta ja jäin lukemaan. Olen siis melko tuore lukijasi. Luen Bloggerin kautta omalla nimelläni. Mieleen on jäänyt tuo jäätelöpostaus koska mun on pitänyt maistaa näitä jo tovi! Nyt taas muistin niiden olemassa olon... :D

    Syysterkuin,
    Sonja / meikkimonsteri @ gmail. com

    VastaaPoista
  3. Löysin sinut kahvihuoneelta ja tulin tutustumaan. Hei, täällähän on monta kivaa juttua, kuten YR tilaus, LivBox ja OPi.

    VastaaPoista
  4. Vähän aikaa sitten tänne sattumalta eksyin ja tykästyin sen verran, että liityin lukijaksesi :) Erityisesti kauneusjutut on minun mieleeni! Kiva olisi testata tuota huulikiiltokynää, Lumenen kulmavaha onkin ihan suosikkeja :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Löysin blogin Facebookin Bloggaajat :)-ryhmän kautta. Pintaraapasun vasta olen ehtiny tutustua, mutta jatkan ehottomasti lukemista :)
    maikki_89_@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Bongasin sut mun facebookin etusivulla ja uusimman postauksen kuva Glisten&Glow Cntr+Alt+Del Latex Barrierista sai mut tulemaan sun blogia lukemaan.En oo ennen tiennyt että tommosia tuotteita tehdään ja kiinnostuin heti! (itse kun saan aina kynsilakat ympäri kynsinauhoja :D) Mielenkiintoisia juttuja ja ihanan näköisiä tuotteita., jäi harmittamaan kun olisin lukijaksi jäänyt mutta en löytänyt "liity seuraajaksi" nappia :( Että ehkä vinkiksi se että se olis esillä sun blogissa ;D Varmasti liityn lukijaksi (heti kun tajuan miten se tehdään ilman sitä nappia :D) Käy ihmeessä myös kurkkaamassa mun blogia :) http://whateverattitudeforever.blogspot.fi/

    snannamon@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt pitäisi onnistua tuo lukijaksi liittyminen, kiitos kun otit asian esille. :)

      Poista
  7. Löysin facebookin kautta, haeskelin kynsien koristeluvinkkejä :) seuraan bloggerin kautta tätä nykyä, tuli paljon hyviä ja uusi vinkkejä!:)
    alessia.cassara@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Löysin blogin facebookista bloggaajat - ryhmän kautta :) ja tykkään O.P.I postauksista sekä muista kauneus postauksista :)

    neea.akerfelt@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Facebookista löysin sut! Mukana arvonnassa. Diggaan meikkihommista, kuten blogistani huomaat. Tule vastavierailulle!

    VastaaPoista
  10. Löysin googlen kautta, uusi lukija ilmoittautuu mukaan =). Ja heti mukaan myös arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa mukaan :) Pitää nyt kysyä, että mistä asiasta googlettelit, että minun blogiini päädyit? :)

      Poista
  11. Löysin blogiisi fb bloggaajat sivustolta ja nyt aloin seuraamaan!:) Selasin aikasempia julkaisujasi ja livbox aiheet olivat mieluisimpia! Mukana arvonnassa <3

    isa.saarniala@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa mukaan :) Pitäisi muuten muistaa uusia LivBox-tilaus kun määräaikainen juuri umpeutui.. :D

      Poista
  12. Enpäs muista kenen blogin kautta tänne alun perin päädyin mutta seurannut olen nyt jon kin aikaa. Tuo jäätelö-postaus oli hauska, olinkin bongannut omasta kaupasta nuo jäätelöt ja nyt niitä on ihan PAKKO maistaa itsekin! Seuraan Bloglovinin kautta, sp. taruvaisa@gmail.com

    ps. puhelimen kautta seuraaminen onnistuu, mutta kommentointi on mahdotonta tuon robotti-jutun vuoksi... Blaah

    VastaaPoista
  13. facebookin kautta tänne löysin, tykkään että postaat usein :) ohtosanni@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa mukaan :) En varmaankaan ihan loputtomiin kahden postauksen päivävauhtia pidä, nyt yritin vain saada tyhjenneltyä noita kynsilakkakuvia tänne, jotka ovat jo pitkään pyörineet postausvuorossaan. :)

      Poista
  14. Kaverini suositteli blogiasi minulle :)
    Mukana lukijana!
    minea.mariella@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Mä olen löytänyt tänne Google-haulla :)

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa :) Saako udella millä hakusanalla minun blogini löysit? :)

      Poista
  16. Toisen blogin kautta löysin lueskelemaan postauksiasi!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Sain vihjeen! Puoli vuotta myöhässä ;) Tykkään kun testaat uusia juttuja, joita en ehkä itse osaisi ostaa.
    soikkeli.jonna@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Taisin löytää jonkin toisen kosmetiikka/kynsiblogin blogin kautta, johon olit kommentoinut. Tykkään erityisesti kynsipostauksista - kynsilakkahullu kun olen itse. :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Facebookin ryhmästä päädyin, kiva arvonta. :) anette.kokko (at) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa! :) Valitettavasti noin tunnilla myöhästyit tästä arvonnasta, mutta kannattaa pysyä linjoilla - ajatuksena olisi nimittäin ainakin blogin 1w -synttäreiden kunniaksi marraskuussa arvontaa taas viritellä :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat