keskiviikko 2. syyskuuta 2015

LivBox Syyskuu 2015

Muutaman kerran taas tuli käytyä katsomassa, koska se boxi tuohon postin toimipaikkaan rantautuu - ja sitten kun tieto näkyi netissä niin armoton odottelu, että tekstiviesti pärähtäisi kännykkään. Melkein kerkesin spoilaantua tästäkin huolimatta, mutta pidin pintani ja käyn vasta tämän postauksen tehtyäni katsomassa mit muiden boxit sisälsivät, ennakkotiedoista arvelisin, että vaihtelua boxeissa tulee olemaan, joten saas nähdä kuinka ison boxikateuden se iskee sitten päälle.. No mutta nyt viimein siihen teidän odottamaanne eli sisältöön:


Boxissa ei tällä kertaa ollutkaan väriteemaa - tai no ehkä se on mustavalkoinen? Tämän verran muutoin kerkesin spoilaantua, että näin tuon sisuspaperin kollegan blogista :D


Tämän boxin suhteen odotukset olivat superhyperkorkealla joten ensiajatus tuotteita vilkaistessa oli vähän kysymysmerkkiä :D Sitten tarkemmin katsoin sisältöä ja paljon sieltä oikein mainioita tuotteita kokeiluun löytyykin :)


Dermalogica Daily Microfiant (ovh. 60,90€/75g, boxissa 13g testikoko)
Kyseessä on Ostolakossa -blogin Virven suosikkituote, joka "tuntuu suoranaiselta hemmottelulta arjen rutiinien keskellä". Kyseessä on siis tosiaan "riisipohjainen entsyymikuorintajauhe, joka mikrokuorii elottoman solukon ihon pinnalta ja tekee ihon huomattavan kirkkaaksi ja pehmeäksi" (lainaukset LivBoxin mukana tulleesta tuotekortista). Tuotetta kaadetaan pieni määrä märkiin käsiin ja vaahdotetaan kunnolla, minkä jälkeen hierotaan kasvoille ja kaulalla noin minuutin ajan, lopuksi iho huuhdellaan kunnolla. Olen Sensain samantyylistä kuorintaa joskus käyttänyt, joten ihan mielenkiintoista saada tämäkin testiin - Sensain versio ainakin oli ihan superriittoisa ja niin arvelisin kyllä tämänkin olevan.

Carmex Classic Huulivoide (ovh. 2,45€/7,5g)
Tämä on Karkkipäivä -blogin Sannin suosikkituote - eikä kyllä sinällään tullut yllätyksenä :D Tämän tuotteen Sanni ottaisi autiolle saarelle mukaan, jos saisi vain yhden kosmetiikkatuotteen valita - samalla tuotteella saat hoidettua niin huulet kuin kynsinauhatkin! Viilentää ja kosteuttaa tehokkaasti sekä tässä on myös antibakteerinen vaikutus. Tämä tuote on jo parikin kertaa boxista löytynyt, joten sinällään vähän njääh, vaikka toki hyvä tuote onkin ja yhdistän tämän kyllä ehdottomasti Sanniin. :)

Cutrin Premium Oil Treatment (ovh. 24,90€/100ml)
Kyseinen tuote on Mini Fitness -blogin Eevin lemppari ja tämä "kuuluu jokaisen hiuksiaan hellivän naisen kylppärin kaappiin sekä aktiivisen treenaajan treenikassiin!". Öljy "tuo hiuksiin silkkisen upeaa kiiltoa ja pehmeyttä". Kuten olen aiemmin maininnutkin niin hiuksiin jätettävät hoitotuotteet ovat minun mieleeni ja varsinkin talvisin tykkään öljyjä käyttää hiuksilleni.

Nude -blogin Erikan suosikkituote "on lyömätön tuote sekä arki- että juhlameikkiin". Lähes kulttimaineessa oleva ja paljon palkintoja saanut tuote antaa luonnollista väriä ja huolittelee kulmat kauniisti. Minulle sattui sävyksi 3 Blond/vaaleanruskea, jonka kyllä valitettavasti arvelen olevan aivan liian vaalea minulle - tätä kyllä mieluusti siinä oikeassa sävyssä taas pitkästä aikaa testailisin.

Glamglow Powermud DualCleance Treatment (ovh. 52,90€/50g, boxissa 15g testikoko)
Ruotsinkielisen Malenami -blogin Malena "taltuttaa matkustamisväsymyksen merkit iholtaan tällä supertuotteella, jonka ainesosat tekevät ihon sensaatiomaisen puhtaaksi, pehmeäksi ja säteileväksi!" Kyseinen naamio on hellästi syväpuhdistava yhdistäen mudan ja öljyn puhdistavat tehot. Se "poistaa iholta viikon mittaan kertyneet epäpuhtaudet, kuona-aineet ja meikin rippeet, supistaa ihohuokoset ja tekee ihosta samettisen puhtaan ja vastaanottavaisen". Tätä ja muita Glamglow naamioita vasta Sokoksella hypistelin ja pohdiskelin ostoa (näitä kun on niin kovin blogeissa kehuttu..), mutta jätin silloin vielä hyllyyn - tosin kiva siis saada tämä nyt testiin, voihan olla, että joskus sen täysikokoisen yksilönkin vielä kotiutan. :)

Trind Nail Repair Natural Kynnenvahvistaja (ovh. 16,50€/9ml, boxissa 4ml testikoko)
Charming Nails -blogin Tainan suosikkituote on se "jota hän on aina etsinyt". Kaikkien aikojen myydyin Trind-tuote, joka on tehoapu katkeileville, halkeileville ja hauraille kynsille. Tämä on varmastikin useille tuttu tuote ja mitä itse olen ollut tämän kanssa tekemisissä niin joka sitä rakastaa tai sitten sitä vihaa :D Eli toisille se on se lyömätön apu ja toiset eivät voi olleenkaan käyttää (aika monet kynnenvahvistajan sisältämän formaldehydin vuoksi). Itse olen ko.tuotetta useammankin pullon käyttänyt ja olen tähän käytössä ollut kyllä varsin tyytyväinen.

Lisäksi blogissa tuli mukana 16€ etuseteli Dermalogican verkkokauppaan 10€ tuotteisiin + 6€ toimituskuluihin kun ostat yli 50€ arvosta tuotteita: LIVBOX15.


LOPPUYHTEENVETO
Pari tuotetta on ennestäänkin LivBoxissa ollut ja yhdestä tuotteesta tuli väärä sävy, mutta kokonaisuutena aika kelpo paketti. Kulmavahaa lukuunottamatta kaikki lähtevät kyllä omaan käyttöön, haikein mielin joudun tuosta tosiaan tuon liian vaalean sävyn vuoksi luopumaan. Lisäksi bloggaajista 4/6 kuuluu päivittäin seuraamiini. Mutta hyvät tuotteet ovat bloggaajat boxiin valinneet :)

Nyt sitten aletaan jännittää minkämoinen boxikateus sitä iskee kun alkaa googletella muiden boxien sisältöjä o.O Mitä siis sinun boxisi sisälsi? :D



11 kommenttia:

  1. Itsellä aivan paska boksi. Tuon microfoliantin sijaan 5 ml:n silmänympärysvoide. Noin esimerkiksi. Eikä myösjään tuota glamglowta. Peestä. Aivan pettynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota mä just pelkäsin et käy noin :/ Itse en vielä kovinkaan tarkkaa selkoa ole saanut minkälaista variaatioita boxeissa on ollut, joten jos jaksat niin listaatko tänne mitä kaikkea sun boxi sisälsi? :)

      Poista
    2. - Dermalogica 5 ml:n silm.ymp.voide (mitätön!)
      - Maria Nila: hiusnaamiopurkki
      - Clarins Beauty Flash Balm (pieni tuubi, 15 ml)
      - toi Trind
      - Carmex
      - kulmavaha

      Poista
  2. Älytöntä, että tuon Carmex-voide ollut bokseissa aiemmin jo ainakin kaksi kertaa! Pettymys kaikkineen oma boxi.

    VastaaPoista
  3. Aaah, tajusin nyt vasta lukemani ja tuo Cutrin on öljy! Miulla on TBS:n verigreippiöljy käytössä, sekin 100 ml ja se tulee kestämään iäisyyden :'D

    Anonyymin kommenttiin; no enpä olisi minäkään silmänympärysvoidetta halunnut, kun nekin kestää iäisyyden käytössä :S

    VastaaPoista
  4. Toi dermalogican pikkukuorinta kyllä riittää ikuisuuden niin kuin arvelit. :) Vähän sellainen :o -boxi. Tuo hiusöljy on hyvää ja sitä on monet kehuneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipähän sit vissiin ihan heti tartte kuorintavoidetta olla hankkimassa :D

      Poista
  5. Itse pidin boksista, mutta petyin kyllä kulmavahan väärään sävyyn, sillä kulmatuotetta olin odottanut kovasti. Tännekin tuli siis tuo sävy 3, harmaanruskea olisi ollut parempi. -Pipsa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkohan tuota kulmavahaa edes ollut muissa sävyissä kun kaikki kommentit mitä itse olen bongannut on olleet, että sävy on juuri tuo sama.. Tuota itsekin olisin todella mielelläni kokeillut, mutta kun on liian vaalea niin on liian vaalea (kerrankin muuten edes jotain joka on minulle liian vaaleaa :D). Pitää pohtia onko lähipiirissä ketään kelle tuo voisi sopia..

      Poista
  6. Minusta tämä oli hirmu kiva boxi, tykkäsin. Cutrinin hiusöljy ja Glamglow mielenkiintoisimmat, kaikille muillekin on käyttöä. Ei yhtään turhaa tuotetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin kyllä tykkäsin boxin sisällöstä, ainoana miinuksena nuo uudelleen olleet tuotteet (kosmetiikkaholistani se vaihtelu ois ihan must! :D), mut toisaalta nekin on sellaisia mille käyttöä kyllä löytyy - sen sun suosikkisi itseasiassa eilen jo otinkin käyttööni :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat