maanantai 14. syyskuuta 2015

Kauneusboxeissa elokuussa tulleet tuotteet...

Paluuta ajatuksissa takaisin elokuun lämpöön ja ennen kaikkea boxien sisältöihin, mitä siellä tulikaan..? :)

(Välikommenttina voisin tähän vielä mainita, jos ihmettelette miksi en ole Lookfantasticin syyskuun boxista vielä postausta tehnyt, syy on yksinkertainen; en ole koko boxia vielä saanut! Lookfantasticilta tuli itseasiassa joskus elokuun lopulla viestiä, että boxi lähtee minulle myöhässä tulemaan, joten siksi en tätä myöhästymistä ole niin ihmetellyt, mutta jospa se nyt tällä viikolla minulle saapuisi :) Postailen siitä sitten aikanaan siis, älkää huolestuko. :D)


Dermosil Hiuskiinne Structure & Volume superstrong
Tämä odottelee kaapissa käyttöönottoaan, en ole ihan varma onko mies tätä testannut - meidän taloudessamme hän käyttää minua enemmän hiuslakkaa.. Muistelisin siskoni tätä joskus itselleen tilanneen ja joku tässä hänen kohdallaan hieman tökkäisi - olisikohan tuo hajusteettomuus vaikkei siskoni tuoksuja kovinkaan paljoa ainakaan arjessa käytä!?
Wella EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion
Tykkään läträtä hiuksiin suihkussa käynnin jälkeen jotai jälkihoitoa, mutta en nyt tiedä onko tämä niin kovin erikoinen, menee ehkä omalla kohdalla "ihan kiva" -kategoriaan eli loppuun käytän, mutta tuskin tulee itse hankittua..
Nivea Invisible for Black & White
  Tämä on tosiaan entuudestaan tuttu tuote, ihan ok, mutta sen suurempia arvioita en tästä osa lähteä tekemään.
Kubiss London Kynsilakka Shade No. 38
Tämä tosiaan lähti suoriltaan kiertoon olin nyt tylsä enkä edes swatchannut koko kynsilakkaa - ei siis herättänyt mitenkään kummemmin omaa mielenkiintoani.
Cutrin COLOR ISM Shampoo & Conditione
Nämäkin menevät luokkaan "ihan kiva". Mielelläni shampoita ja hoitoaineita testailen, mutta nämäkin ehkä ovat sitä luokkaa etten itse välttämättä kaupassa tartu - muutoinkin kyllä ennemminkin valitsen shampoista ja hoitoaineista sen missä puhutaan kosteutuksesta..
Lumene Arctic Aqua 3D Tehokosteuttava Voidegeeli
En nyt sitten kuitenkaan malttanut jättää tätä avaamatta eli käytössä on ollut ja olen tykännyt - harvempi Lumenen ihonhoitotuote muutoinkaan on omalla kohdallani tainnut pettymys olla.. Voi olla, että tästä tulee joskus myöhemmin ihan erikseen omaa postaustaan. :)

Lisänä ollut kampanjakoodi (-20%) Kauneutta.com-verkkokauppaan jäi kyllä omalla kohdalla käyttämättä (ja minullahan ei jostain kumman syystä ollut sitä Dermosilin koodia millä sai ilmaisen toimituksen - onneksi saan sen muutoinkin niin ei harmittanut vaan lähinnä ihmetytti.)



bellapierre cosmetics shimmer powder snowflake
Ei ole kyllä pahemmin tullut käytettyä, olisinkohan kertaalleen testannut. Ei ehkä muutoinkaan arkimeikkiin se paras, ainakaan omalla kohdallani, pitää joskus juhlameikkiin tällä säihkettä luoda - jää siis kyllä omaan kaappiini odottelemaan sitä hetkeä kun huomaan miten mahdottoman upea tuote on kyseessä :D
Omorovicza Quenn of hungary mist purifying&hydrating
Tästä pikkuruisesta näytteestä (joka vaikutti ensisilmäyksellä hajuvesinäytteeltä :D) ei kovinkaan montaa kertaa suihkittu, olisi mielellään kyllä isommankin koon ottanut käyttöön :) Omaan nenääni olisi siis miellyttävä tuoksu ja nämä kasvosuihkeet ovat miellyttävän virkistäviä käytössä.
Alterna haircare Caviar CC cream
Tästä oikeastaan sama arvio kuin LivBoxissa tulleesta BB:stä eli ihan kiva ja hyvinkin mielellään loppuun käytän, mutta en niin kummoista eroa muihin vastaaviin suihkun jälkeen hiuksiin jätettäviin tuotteisiin huomannut, että itse tähän välttämättä jatkossa tarttuisin ostomielessä.
Beauty works 10-in-1 Miracle spray
Tämä on kyllä nyt valitettavasti ihan totaalisesti unohtunut kaapin perukoille - pitää yrittää ottaa käyttöön.
Rimmel Wake Me up Mascara
Tämä odottelee yhtä vuoroaan, koska juuri ennen tämän saapumista olin Isadoran mascaran kerennyt avata ja sen jälkeen käyttövuorossa olikin Max Factor. Mutta jospa tämä sitten seuraavaksi.. :)
Eve Lom Cleanser summer ready complexion
Olen käyttänyt tätä kaksoispuhdistuksen toisena osana, missä on toiminut ihan kivasti. Tuoksu tässä on niin tymäkän yrttinen(?) ettei kyllä omaakaan nenääni suuremmin ilahduta = tulen kyllä loppuun käyttämään muttei haittaa vaikken ko.tuotteeseen enää törmäisi.. Lisäksi tuo musliinipyyhe on vähän, noh, itse en sitä mitenkään ylellisenä meikinpoistossa ainakaan koe. On huomattavasti miellyttävämpiäkin tapoja meikinpoistoon (kuten Konjac sponge), mutta olen tätä nyt tämän tuotteen kohdalla yrittänyt jaksaa käyttää :D


LOPPUYHTEENVETO
Molemmissa boxeissa oli muutamia itselleni hyvin sopineita tuotteita ja muutamia, jotka eivät niin minun juttuni olleet. Ehkä tuo "ihan kiva" kuvaisi aika hyvin molempia boxeja :D Eli sisällöissä ei nyt olleet mitään suuremmalta plaah-tuntemuksia aiheuttaneita mutta ei toisaalta sellaisiakaan jotka olivat hypäyttäneet riemusta kattoon. Rahoilleni koin vastinetta saaneeni. :)


Mitä mieltä sinä olet boxien sisällöistä? Löytyikö itsellesi joku ihan must-tuote joukosta? :)

2 kommenttia:

  1. Miun tämän kuun LF boxi lähti ainakin vasta 8. päivä eteenpäin (nettisivuilla oli 9. päivä postitus).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se varmaan munkin kohdalla on ollut, itselleni ei ainakaan mitään tarkempaa tietoa tullut mistä viivytys johtui oli vain pahoitteluviesti, että lähettäminen tosiaan myöhästyy..

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat