perjantai 4. syyskuuta 2015

Elokuun roskakasa

"Mäki koska kaikki muutki!"

Eli olen aika monessa blogissa seurannut noita kuukauden loppuneita ja tulin siihen tulokseen, että voisin itsekin noista alkaa postailemaan ihan vaan koska
a) koen ne itse mielenkiintoisina luettavina ja
b) ne ovat hyvä keino tuoda esiin tuotteita, joista ei ihan oman postauksen verran juttua riitä.
Eli tästä lähdetään! 

Koska tein päätöksen vasta elokuun puolivälissä niin kyseessä on nyt alkuun kahden viikon satsi loppuneita - tosin yllättävän paljon niitä kerkesi kertyä vai mitä mieltä olet:


Aika moni tuote sattui olemaan loppumaisillaan niin se selittää tuota määrää, ensi kuussa ei varmaankaan ihan samoihin sfääreihin päästä, koska muistelisin ettei nyt kovinkaan montaa purkkia pitäisi lopuillaan olla..

Otin tähän postaukseen mukaan myös näytteet, koska niistä muutoin vähemmän tulee tänne blogin puolelle kirjoiteltua..


Ensimmäinen satsi sisältää:

Victoria's Secret Sunny Brights Sky bright -vartalovoiteen (250 ml)
Nämä vartalovoiteet ovatkin muutamissa postauksissa seikkailleet (löytyvät tunnisteen "Victoria's Secret" alta) ja ajattelin, että voisin joskus mahdollisesti koontipostauksenkin tehdä missä kävisin läpi käytössäni olleet ja olevat tuotteet ja mitä niistä olen tykännyt. Eli tästäkin mahdollisesti joskus tulevaisuudessa lisää juttua tulossa. :)

Dermosil Cranberry (250 ml) suihkuvoiteesta olenkin aiemmin pientä postausta tehnyt (*klik*). Näitä tosiaan vuosien varrella tullut useampiakin käytettyä - niin tässä tuoksussa kuin muissakin. Suosittelen erittäin lämpimästi!

Cutrin COLOR ISM shampoo (+hoitoaine, 75 ml) tulivat elokuun LivBoxin mukana (*klik*), hoitoaineen olin tainnut keretä lutrata pois jo edellisellä käyttökerralla (kestääkö kellään hoitoaineet yhtä kauan kuin shampoot käytössä!?). Ihan ok tuote, mutta ei tosiaan mitään kovin suurta tunteenpaloa aiheuttanut. Cutrinin tuotteita mieluusti jatkossakin testaan ja ostan, mutta todennäköisesti omaan ostokoriin tarttuu jokin muu kuin tämä - vaikkei tämä siis tosiaankaan missään nimessä huonokaan ollut!

OSIS+ Glamination (100 ml) hiuskiinne on myös joskus aikoinaan LivBoxin mukana tullut (olisiko ollut lokakuu 2014!?). Tämä oli ihan loistava tuote - tykkäsin kovasti vaikka käyttöä pihistelinkin (ehkä juuri siksi kun en tahtonut tämän loppuvan!? :D). Eli tämä kuuluu siihen luokkaan mitä voisinkin joskus itse hankkia - kunhan ensin noita muita jämiä on saanut kuluteltua pois :D


Elemis Papaya Enzyme Peel (15 ml) tuli Lookfantastic Beauty Boxissa 12/14 (*klik*) ja kuuluu ehdottomasti siihen luokkaan, että kun seuraavan kerran olen kuorintavoidetta hankkimassa niin harkitsen tarkkaan otanko tämän vai vetääkö veri uusia kohti. Kaiken kaikkiaan aivan ihana tuote!

Balance Me Pure Skin Face Wash (50 ml) tuli Lookfantastic Beauty Box 07/15 (*klik*). Oli ihan ok, mutta ei mikään ”veriä seisauttavan” ihana. Eli mieluusti siirryn kohti uusia tuotteita

Neutrogena Visibly Clear Stress Control Foaming Wash (150 ml) tuli heinäkuun LivBoxin mukana (*klik*) ja täytyy nyt myöntää, että mies käytti tästä suurimman osan – hän totaalisesti tykästyi ko.tuotteeseen, joten annoin erittäin mielelläni tämän hänen käyttöönsä, ei tosin sillä ettenkö tuotteesta olisi itsekin pitänyt vaan koska jos mies johonkin kosmetiikkatuotteeseen tykästyy niin se on hänelle annettava! :D Tämä oli itse asiassa niinkin loistava tuote, että piti kaksi kappaletta käydä kyseistä vaahtoa hankkimassa kaupasta. Oli siis enemmän kuin onnistunut sisältö meidän talouden osalta LivBoxiin!

Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling, tästä olen aiemmin postannutkin (*klik*, *klik* ja *klik*) ja nyt kun otin nämä uudelleen testiin (alkoi jalat jo siltä näyttää, että tätä kaipasivat..) niin pohdin, että olisitteko halunneet nähdä mitkä ovat lopputulokset toisella käyttökerralla? Kuvat alkutilanteesta otin, joten vähän sellaista pohdiskelin kyllä..

Lumene LAB Hydrasmooth 24h silottava ja kosteuttava silmänympärysvoide (15 ml) tuli huhtikuun LivBoxissa (*klik*). Ihan perushyvä silmänympärysvoide, joka oli muuten ihan superriittoisaa!

Lancome Hypnose Star -mascarasta (6,5 ml) olen postauksen tehnyt (*klik*) eli ihan kiva, mutta parempiakin on tullut kokeiltua -> uusia tuulia kohti. :)

e.l.f. Soothing lip balm blackberry creme (2 g) oli aivan ihastuttava huulivoide - joka kylläkin loppui varsin nopeasti, mutta ihana tuote, jota varmasti toisessakin maussa tulee hankittua ;)


Tony Moly Panda's Dream Eye Patch tulivat BeautynetKorea tilauksen yhteydessä näytteenä (*klik*) ja olivat kyllä hyvin mielenkiintoinen testata, mutta en välttämättä itse ihan koko silmien peittäviä silmälappuja osaa käyttää :D

Holika Holika Pig-nose clear back head 3-step kit on ostettu muistaakseni Ebaystä joskus ja tulipahan nyt testattua. Minulla ei tosin kummoisia mustapäitä ole, joten en ihan sitä parasta kohderyhmääkään ole, mutta totesin, että nuo ajat mitä yksittäin pitäisi kutakin pitää ovat aika pitkiä (10-15 min/vaihe).

Omorovicza Quenn of hungary mist purifying&hydrating (1,8 ml) tuli Lookfantasticin Beauty Boxissa elokuussa (*klik*). Tämän kyllä mielelläni käytin, mutta eihän tuosta pikkuruisesta näytteestä kovin moneen kertaan riittänyt (aluksi tuota tosiaan tuli katsottua hajuvesinäytteeksi..), mielellään isommankin putelin käyttäisi, mutta taitaa kyllä omalla kohdalla hinta tulla vastaan..

Trilogy Everything Balm (10 ml) tuli heinäkuun Lookfantasticin Beauty Boxissa (*klik*) ja käytin tämän pois jalkavoiteena. Tuoksu on melko voimakas, itselleni tulee mielleyhtymä aromaterapiaan.. Mutta tuotteena ei välttämättä kuulu niihin mitä ehdoin tahdoin lisää itse hankkisin eli ihan ok, mutta "se jokin" jäi kuitenkin puuttumaan..


Sitten vielä näy näytteet (näistä kaikista löytyy pieni kommentti ja/tai kuva samasta postauksesta  *klik*):

Clarins Mission Perfection Serum, jonka tarkoituksena on häivyttää (tai korjata..) pigmenttimuutoksia, tasoittaa ihonsävyä ja antaa hehkua. Todella miellyttävän tuntuinen ja tuoksuinen tuote, jota mieluusti enemmänkin testiin ottaisin - vaikkei minulla noita pigmenttiläiskiä kasvoillani ole, vielä ainakaan.

Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration Light Cream löytyy minulta tosiaan myös täysikokoisena yksilönä, joten kun sen kerkeän korkata niin eiköhän siitä postausta tule. :)

Sokoksen näytepurkkiin sain Isadoran Nude Sensation Fluid Foundation meikkivoiteen vaaleimmasta sävystä näytettä kokeiltavaksi ja tykästyin kyllä meikkivoiteeseen kovasti - kunhan meikkivoiteita saan kulutettua pois niin tämä voisi olla se seuraava hankinta sillä puolella. :)


Huh! Tulipas postaukselle pituutta ja aikaakin hyvin meni kun etsiskeli tietoja kustakin tuotteesta, mutta kaikesta huolimatta voisin kyllä ehkä tämän tavaksi ottaa - vai mitä sinä näistä "roskapostauksista" pidät? Sattuiko tämän postauksen tuotteista löytymään tuttuja tuotteita?



/EDIT.
Huomasin toki vasta nyt jälkikäteen, että yksi loppunuthan minulta toki jäi tähän listaamatta; kyseessä on Lush Sandstone -saippuan näytepalanen, jonka sain ensimmäinen Lush-tilaukseni yhteydessä (tästä löydät postauksen täältä). Ihastuin tähän sitruksisen hiekkaiseen saippuaan kovasti ja pohdinkin sen tilaamista toisen tilaukseni yhteydessä (tämän tilauksen tuotteista tulee myöhemmin jonkinlaista postausta - don't worry! :)), mutta sitten kuitenkin voiton vei se kova halu kokeilla aina jotain uutta ja päädyin muuhun. Suosittelen tätä kyllä kaikille ja taatusti tulee joskus ihan täysikokoisena yksilönä kylpyhuoneestani löytymään!! :)








5 kommenttia:

  1. Miulla on aina niin, että ensin loppuu shampoo ja sitten vasta hoitoaine :D Nytkin kävi niin, mutta kerrankin ne nähdään samoissa loppuneissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko sulla shampoo kooltaan pienempi ku hoitoaine vai miten toi on mahdollista? :D

      Poista
    2. No nyt oli käytössä samaa sarjaa ja molemmat saman kokoisia :D Veikkaan, että shampoon loppuminen aiemmin johtuu siitä, kun ne on yleensä liruja, hoitoaineet on paksumpaa.

      Poista
  2. Mielenkiintoinen postaus! :) oon kuullut ettei noi Lancomen meikit oo mitenkään sen kummempia, vaikka hinta onkin vähän suurempi.
    Tee ihmeessä VS postaus! :)

    ❀Cinderella Days❀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lancomella on kyllä oman kokemuksen mukaan hyviä mascaroita, mutta tuo nyt vain ei iskenyt - aina ei voi voittaa :D Vs-postausta varmasti jossain vaiheessa tulen tekemään, kunhan kerkeän noita voiteita käyttää ensin pois ja hankkia uusia tilalle ;)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat