tiistai 22. syyskuuta 2015

Adopt'

Törmäsin blogissa (en nyt valitettavasti millään muista missä :/) tällaiseen itselleni uuteen tuoksumerkkiin ja hetihän sitä piti mennä tutkimaan tarkemmin mistä on kyse. Kyse on siis adopt' -parfyymeistä.

Suora lainaus sivuilta:

"adopt’ -tuoksut ovat ranskalaisen tunnetun suunnittelijan Dominique Monlun:in uusin luomus. Hän on työskennellyt yli kolmekymmentä vuotta kauneuden alalla parfyymien parissa.

”Unelmieni parfyymit syntyvät luonnosta ja kukista sekä niiden inspiroivista väreistä. Tuoksun suunnittelu on ihmisten kuuntelemista ja heidän tunteidensa välittämistä. Se on jotain aivan uutta ja vangitsevaa tai se herättää muiston jostakin jo unohtuneesta”

adopt’ on korkealuokkainen Ranskassa suunniteltu ja valmistettu tuoksusarja. Kaikki adopt’ tuoksut kuuluva hienompaan eau de parfum -kategoriaan; hajuvesien kalleinta ja hienointa ainesosaa, tuoksutiivistettä,  käytetään enemmän kuin esimerkiksi eau de toilette:ssa. Tarkoin valikoidut ainesosat ja valvottu tuotantoprosessimme Ranskassa takavat aina 100 % laadukkuuden.

”adopt’ on muutakin kuin vain brändi, se on mahdollisuus kokea uutta joka päivä. adopt’ välittää ja jakaa tunteesi, adopt’ on osa elämäntyyliäsi”"

Jokaiselle löytyy taatusti jotain, koska tuoksuja on yli 40 erilaista! Tuoksut voit joko tilata verkkokaupan kautta (yli 20€ ostokset ilman postikuluja!) tai ostaa jälleenmyyjältä.

Koska omalla paikkakunnallani tai edes täällä lähistöllä ei jälleenmyyjiä ole niin päätin rohkeasti vaan sokkona tilata verkkokaupan kautta. Tuoksuilla on hintaa vain 7,90€ (30ml EdP), joten jos menee mönkään niin ei kovin suuresta summasta ole kyse. Tuoksuja löytyy seitsemästä eri kategoriasta: Aquatic, Citrus, Floral, Fruity, Gourmet, Oriental ja Woody.

Tilasin siis vain nopeasti tuoksukuvaukset läpi käyden kolme tuoksua: Pamplemousse Grenade, Grenadine sekä Agrumes Poudrés

Pamplemousse Grenade kuuluu Fruity-tuoksuihin (lainaus sivuilta):
"Nousujohteinen tuoksu, jolle on luonteenomaista ylhäinen, säkönöivä raikkaus. Aikoinaan vaurauden symboleita; greippi ja granaattiomena johtavat aurinkoiseen ensituoksuun -virkistävä tapa aloittaa päivä. Tuoksun sydämessä keväiset pionin ja kielon tuoksut vievät sujuvasti kohti iltapäivää. Ilta on lämmitetty tonkapavulla ja puuterisen myskin makeilla vivahteilla. 
Tässä tuoksussa on käytetty seuraavia luonnollisia ainesosia: Mandariini Argentiinasta, Appelsiini Brasiliasta, Minttu USA:sta."

Grenadine on Gourmet-tuoksu (lainaus sivuilta):
"Mehukkaat vadelman ja mustaherukan ensituoksut saavat veden kielelle. Sydäntuoksussa ruusu ja orvokki tuovat flirttailevan hauskaa kukkaistuoksua. Tämä hienon hieno kukkaishedelmäinen tuoksu on kuin kevään tuulahdus ihollasi. 
Tässä tuoksussa on käytetty seuraavia luonnollisia ainesosia: Setri Virginiasta, Sitruuna Norsunluurannikolta, Muskottipähkinä Indonesiasta."

Agrumes Poudrés kuuluu Citrus-tuoksuihin (lainaus sivuilta):
"Anna tämän suloisen parfyymin vietellä itsesi viipyilevän viehkeään sitruksiseen huntuun. Mandariinin lehdet tuovat raikkaan vihreän vivahteen, jotka ympäröivät appelsiininkukkien, ruusun ja jasmiinin täyttämää sydäntä. Herkkä duo vaniljasta ja tonkapavusta tuo lämpöä ja makeutta, jota varmasti rakastat."

Täytyy sanoa ettei aivan nappiin nuo omat valinnat kaikilta osin sattuneet; yksi on aivan ihastuttava, yksi ihan ok ja yksi taas kuuluu joukkoon joka ei oikein minuun iske. Palmplemousse Grenade on se aivan ihastuttava tuoksu; nimensä mukaisestikin ihanan hedelmäinen tuoksu ja juuri sitä mitä tuoksuissa rakastan. Grenadine kuuluu siihen "ihan kiva" -joukkoon, ei iske ihan täysillä, mutta tulee varmasti käyttöön. Agrumes Poudrés taas on liian vaniljainen minun makuuni - ehdottomasti siis jos vaniljaisista tuoksuista pidät niin tätä kannattaa kokeilla!
Näiden kolmen tuoksun lisäksi sain blogiyhteistyönä kaksi lisätuoksua:


Mandarine Orchidée  sekä Jasmin Ylang Mimosa. Molemmat näistä kuuluvat Floral-tuoksuihin.

Mandarine Orchidée (lainaus sivuilta):
"Majesteettinen ja aistillinen; orkidea on kunniavieras tässä maagisessa parfyymissa. Häikäisevä ensituoksu raikkaita sitrushedelmiä avaa tien sydäntuoksulle, jossa kukkii jasmiini ja ruusu korostaen tuoksun puuterimaisuutta. Pohjatuoksussa viettelevät santelipuu ja vahva myski. 
Tässä tuoksussa on käytetty seuraavia luonnollisia ainesosia: Muskottipähkinä Indonesiasta, Appelsiini Brasiliasta, Samettikukka Egyptistä."

Jasmin Ylang Mimosa (lainaus sivuilta):
"Parfyymi, joka herättelee kauan sitten unohtuneet ihanat mielihyvän tuntemukset. Vihreä ensituoksu häviää hilpeästi valoisaan bukeehen. Jasmiini, ylang ylang ja mimosa toimivat täydellisessä sopusoinnussa. Vaniljan ja myskin jättämä pohjatuoksu on täydellinen.
Tässä tuoksussa on käytetty seuraavia luonnollisia ainesosia: Bergamotti Italiasta, Ylang Ylang Komoreilta."

Näistä molemmat myös "osuvat ja uppoavat" eli ovat kerrassaan ihastuttavia tuoksuja, vaikka ehkä ihan pikkuruisen ylivertaisempi on tuo Pamplemousse Grenade.


Tuoksujahan minulla on jo ennen näitäkin aivan tarpeeksi yhden ihmisen käyttöön, mutta silti nuo tuoksut tuolla kovasti polttelevat - niin paljon kaikkia ihanuuksia löytyisi, jotka tahtoisi itselleen testiin :D 


Onko adopt'-tuoksut sinulle tuttuja? Uskallatko sokkona tuoksuja tilata vai onko ehdotonta, että ensin testaat miltä se omalla iholla tuoksuu?


8 kommenttia:

  1. Mie kävin nuuhkimassa nämä kaikki tuoksut Tuurissa (kun Kuopion Halpa-Halli oli kiinni, kun Matkuksessa käytiin, muuten olisin sieltä ostanut) :D

    Ostin kolme tuoksua piiiitkän nuuskinnan jälkeen. Itse bongasin nämä tuoksut Mennen ja tullen -blogistin Fannin postauksesta ja sitten piti alkaa metsästämään ostopaikkoja, onneksi oltiin tuonne Tuuriin menossa.

    VastaaPoista
  2. Nää on tosi mielenkiintoisia, musta aika kiva, että tuoksuja saa näinkin vähällä rahalla. Nämä kulkevat sitä paitsi näppärästi mukana. Pitäisi vaan päästä nuuhkimaan näitä jossain. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä tosiaan ei lähistöllä siihen ole mahdollisuutta valitettavasti :/ Kuten tuossa mainitsinkin niin huokuttaisi kovasti kyllä uusikin tilaus sokkona viritellä, mut yritän kuitenkin itseni hillitä :D

      Poista
  3. Ite oon haistanut laivalla nää kaikki tuoksut mutta mikään ei oikein iskenyt... :/

    VastaaPoista
  4. Cotton Flower on ihana!!! <3_<3 Ihana kun näistä ei tule päänsärkyä! Pamplemoussea pitää käydä nuuhkimassa seuraavalla kauppareissulla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ku täällä ei lähistöllä ole paikkaa missä pääsisi tuoksuttelemaan, pitää tuoksukuvauksen perusteella vähä arpapelillä ostaa jos meinasi - onneks nuo ei kuitenkaan ole hinnalla pilattu niin sitäkin toimintaa raaskii harrastaa :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat