lauantai 5. syyskuuta 2015

3 Kaverin Jäätelö: Jotain perinteisempää..

Postaussarjani II-osassa (tai no jos ensimmäinen postaukseni Paulig Juhla Mokka -jäätelöstä lasketaan niin kolmas..) otan käsittelyyn hieman perinteisemmät maut - arvaako kukaan mitä ne voisivat mahdollisesti olla? :)

No aloitetaan siitä kaikista perinteisimmästä eli..


..tietenkin vaniljasta :)

Itse en ehkä pelkän vaniljajäätelön suurin ystävä ole tarkoittaen tällä sitä, etten sitä pelkästään yleensä nautiskele vaan jonkin muun lomassa - ensimmäisenä mieleen tulee omenapiirakka :D Kyseinen jäätelöpakkaus oli muita suurempi; 0,75 litraa, mutta toisaalta monikäyttöisyytensä vuoksi ihan ymmärrettävästikin. 


Itse pidän todella kovasti noista vanilja"hippusista" jäätelössä, ne tekevät siitä jotenkin esteettisesti kaunista. :) Ensimaistamisen jälkeen olin kirjoittanut itselleni ylös pelkästään sanan "makea", joten nyt postausta alkaessani raapustella oli vielä kipitettävä pakastimelle maistamaan saisinko tästä vielä jotain muuta irti ja hei tämähän on oikeasti hyvää! :D Kuten aiemmissakin jäätelöissä niin myös tässä on miellyttävää kermaista pehmeyttä ilman, että tämä olisi kuitenkaan raskaan ja rasvaisen tuntuista! Tuskin tulee siis tämäkään meidän pakkasessa happanemaan ;)

Tässä vielä tuo tuoteseloste, josta käy ilmi, että tässä tosiaan on käytetty aitoa vaniljaa makuna eikä mitään esanssia :)

Vanilja
Samettisen kermainen vaniljajäätelömme on maustettu aidolla Madagaskarin vaniljalla.
Ainesosat:
Maito, kerma, maitojauhe, sokeri, glukoosisiirappi, rypälesokeri, kananmuna, luontainen vaniljauute, johanneksenleipäpuujauhe, vaniljansiemenet.
Saattaa sisältää hivenen pähkinää.
Ravintosisältö / 100 g :
Laktoosia 3,02 g, hiilihydraatteja 23,81 g, joista sokereita 23,75 g,
proteiineja 5,9 g, rasvoja 8,9 g, joista tyydyttyneitä 4,65 g, energiaa 201,43 kcal


Mikäs muu maku olisi vaniljan lisäksi perinteisiin lukeutuva..?


Suklaa tietenkin. :) Tässä käytetty suklaa on sveitsiläistä - hehän toki tunnetusti tekevät maailman parasta suklaata, mutta ehkä tämän kohdalla olisi vielä kutkuttavampaa ollut jos suklaajäätelön variaationa olisikin ollut esim. Fazerin sininen suklaa tai jokin muu perinteisen suomalainen? :) (Voihan toki olla ettei tämä erinäisistä syistä johtuen ole edes tuotannollisesti mahdollista, mutta ainahan sitä voi haaveilla - Fazerin suklaa on nimittäin itselleni sitä perinteistä ja parasta suklaata..)


Tässä on miellyttävän voimakas suklainen maku ja lisäksi joukossa on myös suklaasattumia. Jokaisen suklaanystävän unelma, mitä ei missään nimessä kannata missata! :)

Tuotetiedot:
Suklaa
Suklaajäätelömme valmistetaan kotimaisesta maidosta ja kermasta sekä laadukkaasta Belgialaisesta tummasta suklaasta.
Ainesosat:
maito, kerma, suklaa (kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, soijalesitiini, vanilja), maitojauhe, sokeri, glukoosisiirappi, kananmuna, rypälesokeri, kaakaovoi, kaakaojauhe, luontainen vaniljauute, johanneksenleipäpuujauhe, suola.
Saattaa sisältää hivenen pähkinää.
Ravintosisältö / 100 g :
Laktoosia 4,43 g, hiilihydraatteja 24,68 g, joista sokereita 24,04 g,
proteiineja 6,31 g, rasvoja 12,01 g, joista tyydyttyneitä 6,79 g, energiaa 234,66 kcal.

Tämä kuului minun ja mieheni kohdalla ehdottomasti kärkikolmikkoon/-nelikkoon! :)

Tänään viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä esittelen maun, mitä itse melko perinteisenä pidän - ei kyse ei ole mansikasta vaan:


Tietenkin lakritsasta. :)


Mies kiitteli kaikkien, mutta varsinkin tämän kohdalla sitä ettei siitä pääraaka-aineesta ole säästelty! Monestihan lakritsijäätelö on yksinkertaisesti vaniljajäätelöä ja lakritsia, mutta tässä tosiaan sekä vaaleampi että tummempi jäätelö maistuu lakritsilta - lisäksi joukossa on myös lakritsikastiketta. Tämä taisikin jäätelöistä ensimmäisenä hurahtaa tällä kertaa loppuun, joten kertonee kaiken ;)

Tuotetiedot:
Lakritsi
Lakritsijäätelöä ja lakritsikastiketta. Lakritsia ja jäätelöä. Jäätelöä ja lakritsia... tämä maku ei enempää selityksiä kaipaa.
Ainesosat:
Kerma, maito, maitojauhe, sokeri, glukoosisiirappi, kananmuna, rypäle­sokeri, siirappi, lakritsiuute, kaakaovoi, kasvihiili, anis, vanilja, soijalesitiini, johanneksenleipäpuujauhe.
Saattaa sisältää hivenen pähkinää.
Ravintosisältö / 100 g :
Laktoosia 4,55 g, hiilihydraatteja 23,00 g, joista sokereita 20,32 g,
proteiineja5,3 g, rasvoja 13,8 g, joista tyydyttyneitä 7,33 g, energiaa 240 kcal


Tosiaan yhteensä Kolmen Kaverin Jäätelöä löytyy kymmenessä maussa ja tämän postauksen jälkeen puolet olisi esiteltynä, jos missasit aiemman postaukseni niin se löytyy täältä. Vielä on paljon herkullisia makuja käymättä läpi, joten "pysykää kanavalla" ;)

4 kommenttia:

  1. Vaniljaa ja suklaata en ole maistanut koska en pidä "pelkistä" mausta vaan pitäisi olla lisättynä jotain. Mutta moni muu varmasti tykkää :) lakritsia maistoin, onhan se hyvää jos pitää lakujäätelöstä mutta aika tuhtia...ja lakritsaista :) mulle ehkä vähän liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla vähän vaihtelee tuo; välillä haluaa "puhtaita" makuja ja välillä sitten niitä missä on melkein kaikkea mahdollista mukana :D

      Poista
  2. Suklaa on ihan mun lemppari. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä 3 Kaverin Jäätelön suklaa vai ihan yleisesti? :) Jos et tätä ole testannut vielä niin suosittelen lämpimästi! :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat