maanantai 31. elokuuta 2015

Palmer's Coconut Oil Formula Body Cream

Sanahirviö vartalovoide, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!


Kutenolen aiemmin tainnut mainitakin niin olen tosiaan aika tykästynyt Palmer's tuotteisiin ja niitä pikkuhiljaa itselleni lisää testattavaksi hamtraan. Uusin tulokas on Palmer's Coconut Oil Formula Body Cream, joka muutoin ainakin vielä postausta kirjoittaessani sattuu Feeluniquessa olemaan tarjouksessakin ;) (en hyödy ostoistanne tai linkin klikkaamisesta!)


Varsinkin talvisin vartaloni iho kaipaa runsaampaa koostumusta ihovoiteilta ja tätä ajatellen tämän nappasin kokeiluun - en tosin malttanut olla tätä tietenkään heti kokeilematta kun se postissa luokseni saapui. :D


Koostumus voiteessa on ihanan täyteläinen muttei kuitenkaan liian rasvainen tähänkään vuodenaikaan, on siis vielä nimenomaan vartalovoide eikä -voi. Kosteuttaa hyvin tehokkaasti ja iho on seuraavanakin päivänä ihanan pehmoinen, tästä huolimatta imeytyi iholleni hyvin. Tuoksu on hyvinkin kookoksinen eli jos et siitä tuoksusta välitä niin tämä ei välttämättä ole sinun juttusi - jos kuitenkin kuulut kookoksen tuoksun ystäviin niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

Tässä vielä kiinnostuneille inci:
Aqua, Cocos Nucifera Fruit Extract, Urea, Isopropyl Palmitate, Propylene Glycol, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Stearic Acid, Dimethicone, Glycerin, Cetyl Alcohol, Bentonite, Theobroma Cacao Seed Butter, Stearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cocos Nucifera Water, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Mangifera Indica Seed Butter, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Withania Somnifera Root Extract, Sine Adipe Lac, Palmitic Acid, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Decylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Myristyl Alcohol, CI 77891, Parfum, Benzyl Alcohol, Coumarin.

Kuten olen maininnut niin en incejä kovinkaan tarkkaan tiiraa saati sitten niistä älyttömästi ymmärrä, mutta omaan silmääni ei mitenkään kovin pahalta näytä. Silikonia toki on mutta ei ensimmäisten joukossa kuitenkaan..


Onko Palmer's tuotteet sinulle tuttuja? 


*)sis.mainoslinkin


1 kommentti:

  1. Palmerseissa on kyllä mun nenään ihana tuoksu, onhan se vähän voimakas, mutta kuitenkin. :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat