keskiviikko 5. elokuuta 2015

LivBox Elokuu 2015

Vahtasin ja kyttäsin koska paketti saapuu noutopisteelle ja sitten ykskaks ylläen viesti pärähti puhelimeen, että boxi olisi haettavissa - jei.


Elokuun boxin värinä on violetti ja teemana "vielä on kesää jäljellä", teeman mukaisesti boxiin on otettu mukaan kesän uutuustuotteita "jotta kesästä voisi nautiskella mahdollisimman pitkään" (lainaukset suoraan LivBoxin mukana tulevasta kortista).


Aina ensimmäisenä boxin avatessa vastaan tulee tuo tuotekortti - malttaako tätä muuten kukaan tässä vaiheessa tarkemmin katsoa? :D Itse en vaan pitää heti päästä hypistelemään tuotteita, palaan korttiin vasta kun olen jokaisen purkin ja purnukan kerennyt käsissäni hypistelemään :D


Jo boxin hyppysiini saadessa tunnustelin, että painoa on siinä määrin ettei mitään pikkuruisia tuotteita sisältönä ole ja näinhän sitä saikin heti avattuaan huomata. 


Hiustuotteet tässä boxissa ovat varsin hyvin edustettuina ja jälleen boxista löytyy täysikokoinen Lumenen voide - mistä en itse kyllä olenkaan pahoillani ole :) Mutta tarkemmin tuohon sisältöön - mietitte jo, että mitä tuo tuossa ihan muita höpisee..

Dermosil Hiuskiinne Structure & Volume superstrong (ovh 2,70€/50ml)
Erittäin voimakasta pitoa antava hiuskiinne matkakoossa siis. 
Vaikka Dermosilin tuotteet minulle ovatkin varsin tuttuja niin itse en tätä henkilökohtaisesti ole testannut. Ihan hirmuisen jatkuvassa käytössä hiuskiinteet eivät minulla ole, mutta niitä on hyvä aina jemmassa olla. Jää siis omaan käyttöön ja ihan mielelläni tämän kokeilenkin.

Wella EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion (ovh 21,90€/100ml)
Tällä tuotteella saa luotua luonnollisen tyylin, hiuksista tulee silkinpehmeät ja kiiltävät, lisäksi tämä antaa suojaa niin kuumuudelta kuin UV-säteiltäkin. Tämä oli myös kauneusvloggaaja Nella Törnroosin yksi suosikkituotteita.
Ensimmäinen ajatukseni oli "BB-voide hiuksille???", mutta joo. Kuvaus kuullostaa kyllä mielenkiintoiselta ja itselleni sopivalta vaikka tuo BB hieman korvaani kalskahtikin :D Sekä UV- että kuumuussuoja tuotteessa on plussaa ja taatusti omaan käyttöön jää.

Nivea Invisible for Black & White (ovh 3,05€/50ml, boxissa 25ml koko)
 Antipersipirantti, joka lupaa 48h tehoa sekä suojaa niin mustia kuin valkeitakin vaatteita tahroilta.
Njääh, taas deodorantti.. Tokihan näitä menee, mutta vasta äskettäin sain edellisen LivBoxin mukana tulleen deon avattua ja sitäkin aiempi on edelleen käytössä. Lisäksi tämä tuote on itselleni jo entuudestaan tuttu - ihan ok käytössä. En siis riemusta kiljuen huudellut tämän huomatessani, mutta eipähän tartte olla itse deoa ihan heti hankkimassa :D Jää siis hyllyyn odottelemaan hetkeä kun saan edes toisen jo käytössä olevista kulutettua pois..

Kubiss London Kynsilakka Shade No. 38 (ovh 4,95€/2kpl kynsilakkoja, boxissa yksi lakka)
Huippulaadukas kynsilakka, joka antaa kiiltoa sekä peittävän lopputuloksen. Sävyvaihtoehtoja yli 50.
Minun boxistani tosiaan löytyi pinkki lakka, joka kyllä värinä on ihan omiaan minulle, mutta kuten blogiani seuranneet ovat ehkä huomanneet niin olen hurahtanut muihin kynsilakkoihin -> tämä  ehkä saattanee siis lähteä ehkä jopa täysin avaamattomana jonkun toisen kynsiä kaunistamaan. Mitähän muita sävyjä boxeissa tämän osalta on ollut?

Cutrin COLOR ISM Shampoo & Conditioner (ovh 12,90€-14,90€/shampoo 300ml ja hoitoaine 200ml, boxissa 75ml koot molemmista)
Normaaleille ja hennoille värikäsitellyille hiuksille suojaa ja kiiltoa, sisältävät UVA- ja UVB-suojan.
Shampoita ja hoitoaineita aina mielelläni testailen ja olen Cutrinin tuotteita ainakin aiemmin pitänyt, tulee siis hyvillä mielin käytettyä pois, varsinkin kun purkkia nuuhkiessa tunnen ehkä hieman vadelmantuoksua molemmista!? :)

Lumene Arctic Aqua 3D Tehokosteuttava Voidegeeli (ovh 11,90€/50ml)
Öljyten voidegeeli antaa pitkäkestoista kosteutusta, kirkastaa ihon sävyä, auttaa supistamaan ihohuokosia, pitää ihon raikkaana ja mattapintaisena koko päivän.
Tiedän ettei kaikille Lumenen tuotteet lähes joka boxin mukana ole välttämättä niin jees, mutta kuten on mainittu niin itse näistä tykkään. Tämäkin voide on minulle uusi tuttavuus (olen kyllä tuotteesta kuullut, mutta en ole itse kokeillut) ja kuullostaa kyllä sellaiselta, joka omalla ihollani varmaankin meikinalusvoiteena menee oikein mainiosti - jos sitten mies ei tätä omaan käyttöönsä jemistä :D

Lisäksi mukana oli kampanjakoodi (-20%) Kauneutta.com-verkkokauppaan, pitää käydä tsekkaamassa mitä tuolta löytyy :D


LOPPUYHTEENVETO
Tässä boxissa nyt ei ollut sitä yhtä riemua aiheuttavaa tuotetta, mutta useimmat kuitenkin ovat oikein mieluisia testata ja ennen kaikkea itselle täysin uusia ja aiemmin testaamattomia, lisäksi todennäköisesti vain yksi tuotteita lähtee etsimään uutta kotia = oikein onnistunut boxi minun kohdallani. Nyt vain odotellaan mitä tämän kuun Lookfantasticin boxi kätkee sisälleen ja alkaa odotella syyskuun LivBoxia, jonka ovat bloggaajat keränneet omista suosikkituotteistaan - sitä jos mitä odotan kyllä innolla! (Kuten myös sitä löytyykö bloggaajien joukosta heitä keitä arvelen sieltä löytyvän ;))

Mitä sinä pidit boxin sisällöstä ja oliko omassa boxissasi jotain variaatioita minun boxiini nähden? Itse kuvittelisin, että kynsilakkaa on ollut useammassa sävyssä ja Lumenen voidegeelin tilalla on kuivemman ihon omaaville jokin heille paremmin sopiva tuote..?
 
 
 

7 kommenttia:

  1. Meillä olikin täsmälleen samat tuotteet. Ihan sama juttu, että kortti pitää lukea viimeiseksi, muutenhan se pilaa yllätyksen. :D

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä ihan kiva boksi. :) Tosin en pidä roll-on dödöistä..ne ei kuivu kainalossa.. :( Kaikki tuotteet kyllä kivoja..mutta taas tuli Lumenen tuote! Mulla tuli vaaleanpunainen kynsilakka sävy. Ja Dermosilin koodi että sieltä saa tilauksen ilman postikuluja. Ja myöskin se Kauneutta.com koodi.

    VastaaPoista
  3. Omaani en vielä saanut, mutta toivon todella että Lumenen voiteesta on joku sopivampi versio omassa boxissani.
    Kuivaihoisena nää ei oikein riemastuta kun edellisessäkin boxissa tuli itselleni sopimaton Acon voide.
    Saahan ne eteenpäin annettua tietysti, mutta kun boxini itse maksan niin mieluiten tietysti otan tuotteet omaan käyttööni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin mieluusti boxista sellaisia tuotteita ottaisin, jotka omaan käyttöön jäisi. Tosi harmi jos ihan totaalisen väärän ihotyypin tuotteet tullut :/

      Poista
  4. Itse saan onneksi Dermosilin tilaukset ilman toimituskuluja muutoinkin, mutta erikoista ettei tuota etua ole kaikille laitettu mukaan..

    Onkohan sitten kuitenkin tämä boxi ollut sellainen missä ei variaatiota ole juurikaan ollut, voiteen kohdalla kyllä ihmettelen jos kaikille sama voide sattunut, koska ko.voide on kuitenkin suositeltu rasvoittuvalle ja sekaiholle..

    VastaaPoista
  5. Minulla on Lumenen Arctic Aqua 3D -voiteesta jo toinen purnukka käytössä päivävoiteena. Naama reagoi uudessa työympäristössä voimakkaasti, joten yöksi pitää olla kunnon hoitavat mömmöt, mutta Lumene toimii juurikin meikin alla hyvin. Sekaiholle on toiminut moitteetta, ehkä juuri öljyttömyytensä ansiosta ja tuntuu suht kosteuttavalta :)

    VastaaPoista
  6. Lumene ja Cutrinit jää miun käyttöön, muut lähtee eteenpäin. Ensi kuun boxille on kyllä kovat odotukset!

    Dermosilin koodin kyllä ehkä hyödynnän, kun olen alennuskoodia kytistänytkin :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat