maanantai 13. heinäkuuta 2015

Kosmetik4Less-tilaus

Eli postausta siitä eilen mainitsemastani Kosmetik4Less-tilauksestani. :) 
(P.s. En ole tainnut huomata mainita aikaisemmin; linkit ovat vain teitä (ja ehkä itseänikin) helpottaakseni tänne laitettu ne eivät ole mainoslinkkejä paitsi jos niin erikseen mainitsen!)

Jos ko.verkkokauppa ei ole sinulle ollenkaan tuttu niin lyhyesti sitä avasin tuonne aiempaan postaukseeni verkkokaupoista - tsekkaa sieltä ja samalla näet muutkin verkkokaupat, jotka ovat minulla käytössä olleet ;) (ja voit sinne omiasi vinkkailla + jos sinulla on noihin jo mainittuihin tiedossa alennuskoodeja tms. niin niitäkin otan erittäin mielelläni vastaan! :))

Mutta nyt sitten siihen varsinaiseen asiaan eli mitä sitä tällä kertaa tulikaan tilattua hamstrausvimmoissaan :D (pahoittelut jälleen huonolaatuisista kuvista, voitte vaan kuvitella miten ärsyttävää hommaa on yrittää puhelimen kameralla ottaa jonkin sortin kuvia - ei tuo pokkarikamerakaan kyllä kovinkaan paljoa parempaan kykene tosin.. ;P)



Kuten kuvasta näkyy niin tällä kertaa tilailut eivät ehkä ihan niiiin lapasesta lähtenyt kuin mitä tuon edellisen tilauksen kanssa :D


Paketista löytyy Sleek Makeup:n tuotteita, Makeup Revolutinia, Orlyä, China Glazea ja Essenceä.


Makeup Revolutionin tilauksesta jäivät nuo Iconic-paletit pois niin pitkään pohdin minkä niistä tähän tilaukseen otan mukaan; päädyin Iconic 3 -palettiin, mutta houkuttaisi ne kaksi muutakin kovasti - kunhan tuon olen kerennyt testailla niin katsotaan lähtevätkö ne tilaukseen ;) Kovastihan näitä on blogeissa kehuttu ja niiden mallina ovat ne kuuluisat Urban Decayn Naked -paletit.


Sekin on ehkä vähän kaksipiippuinen juttu kun ostaa "kopioita" kuuluisimmista ja kalliimmista tuotteista, mutta näiden kohdalla olen ajatellut, että vaikka ne imitoivatkin näitä kuuluisia "esi-isiään" niin ne esiintyvät kuitenkin ihan vain omalla nimellään eli ovat vain mallin sieltä ottaneet eivätkä ole väärennöksiä - joita taas itse karsastan ja paljon!! 

Mitä mieltä sinä olet näistä meikkituotteista, jotka ovat selkeästi ottaneet malliin kalliimman merkin bestselleristä?


Sleek Makeup -tilauksesta syytän Charming Nails -blogia :D Siellä on niiiin houkuttavia meikkikuvia ollut näillä paleteilla tehtynä että! (Jos et ole vielä tsekannut niin ehdottomasti kannattaa! Ko.blogissa on myös ihan mielettömiä kynsikoristuksia, joista itse saa vain haaveilla... <3)

Pohdin pitkään mitä otan, lopulta päädyin Aqua Collection Lagoon -palettiin sekä lisäksi otin Au Naturel -paletin ihan vain koska siinä sivussa sain tuon kolmen poskipunan setin ilmaiseksi (ja no kyllähän nuo sävytkin silmää miellyttivät :D) :D Sävynä poskipunassa Flame, joka kylläkin lienee turhan punainen minulle, mutta kokeillaan..


Essenceltä tilaukseen lähti ihan vain kokeilumielessä Dark Romance -luomiväripaletti (Essence on nyt kuuma sana ainakin eräässä Facebookin ryhmässä :D), good girl bad girl - multi style eyeliner pen - 01 once i was an angel (näitä oli myös toinen vastaava: love & sound - multi style eyeliner pen 01 - perfect line-up, joka vaikutti täysin samanlaiselta, mutta osaako joku sanoa mikä ero näissä on? Clarinsiltahan alunperin tuollainen kolmipäinen eyeliner ilmestyi ja nyt kun Essenceltä parilla eurolla sattui vastaava eteen niin pakkohan se oli testaukseen ottaa - en siis tuota Clarinsia ole itse testannut) ja tarjouksesta viva brasil - effect nails set 01 - colour parade (tämän kohdalla täytyy myöntää, että nopeasti vaan nappasin ostoskoriin mukaan enkä edes kunnolla katsonut mikä oli kyseessä - kyse on siis irtoglitteristä vaikka kuvittelin tämän olevan enemmänkin sellaista kynsifoliota, noh kokeillaan..). China Glazen ja Orlyn lakkoja myös sattui tarjouksessa olemaan niin eihän niitä voinut vastustaa vaan tuli napattua mukaan ;)

Löytyikö minun tilaamistani tuotteista jotain sinulle jo ennestään tuttuja tai onko joku sellainen mikä herätti "pakko-saada" -kiinnostuksen? :D Onko Kosmetik4Less-verkkokauppa tuttu? :) 

P.s. Swatchaukset luomiväreistä ja poskipunista tulossa, mutta tsekataan ensin Makeup Revolutionin tilauksen swatchaukset. :) 

/Edit.
P.p.s. Jotenkin ihan totaalisen epähuomiossa olin  verkkokaupat-postauksestani unohtanut Dermoshopin/Dermosilin! Äääh, kuinka tämä on edes mahdollista!? No nyt se vääryys on korjattu ja Dermoshop lisätty tuonne listaukseen mukaan, jatkossa muutoinkin pitää yrittää noita tuotteita teille tuoda esille - ovat ihan mahtavia, mutta jotenkin jääneet totaalisesti esittelemättä!

2 kommenttia:

  1. Kosmetik4less on paras kauppa! Aina jotain tarjouksia ja tilaus tulee viidessä arkipäivässä, eikä toimituskaan ole kallis kun saa mättää koriin niin paljon tavaraa kuin on varaa :D

    VastaaPoista
  2. Mä oon kertaalleen yhden kaverinkin saanut innostumaan tilaamaan tuolta niin siten sen pienen säästön saanut postikuluihinkin :D (samaisen kaverin sain myös Makeup Revolutionilta kimppatilaamaan - sieltä siis toinen paketti matkalla xD)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat