torstai 4. tammikuuta 2018

Katsaus vuoden 2017 Bette Boxeihin

Tein viime vuonna koontipostauksen edellisvuoden LivBoxeista ja ajattelin myös tänä vuonna jatkaa samalla linjalla Bette Boxin kanssa - itse tykkään erilaisia koontipostauksia lueskella, koska niistä saa mielestäni aika hyvin mielikuvan minkälainen kokonaisuus loppujen lopuksi oli - toivottavasti tekin olette samaa mieltä. :)



Vuoden ja kaikkien aikojen ensimmäinen Bette Box ei ollut lainkaan huono. Tuotteista ainoastaan poskipuna taisi lähteä kiertoon, muutoin tuotteet jäivät omaan käyttööni. Arvoakin olen tälle laskeskellut vajaan 70€ verran eli taatusti sai rahoilleen vastinetta.



Seuraavakaan boxi ei mielestäni kovin kauaksi jäänyt ensimmäisestä sisällön eikä arvonkaan puolesta; noin 65€ arvosta boxissa tuotteita oli ja myös näistä enemmistö jäi omaan käyttööni - nyt en muista käytinköhän tuon ravintolisän keväällä pois vai odotteleeko se kenties vielä korkkaustaan. Jos odottelee niin tuleekin varmasti raskauden jälkeen ihan tarpeeseen, koska ainakin kynnet ovat melkoisen huonoon kuntoon tuntuneet menneen..



Maaliskuun boxi olikin bloggaajaboxi ja nämähän ovat aina varmaankin niitä vuoden odotetuimpia ja toisaalta näiden kohdalle on myös melkoiset paineet kasaantuneet. Ehkä aivan kaikki tuotteet eivät olleet itselleni napakymppi (esim. CC-voide tuli hieman liian tummassa sävyssä enkä oikein tuolla After Shavelle meikinpohjustajana syttynyt vaikka sitä mielenkiintoista olikin kaiken hypetyksen jälkeen testata). Boxille arvoa olen itse laskeskellut n. 40€ verran.



Tämäkään ei omalla kohdallani mikään super ollut vaikkakin jälleen enemmistö on omaan käyttöön jäänyt (irtoripset odottelevat kaapissa sitä josko joskus juhlameikkiin mukaan pääsevät :D), Lumenen luomiväri osoittautui ehkä loppujen lopuksi näistä parhaaksi, koska toimii erinomaisesti hyvänä pohjasävynä kirkkaampien luomivärien kaverina. Myös tälle olen arvoa saanut n.40€ verran laskeskeltua.



Toukokuun boxi sisälsikin melkoisen määrän kaikkea; itse ehkä mieluummin ottaisin pienemmän määrän isompia kokoja, tässä kun oli mukana myös paljon pieniä näytteitä. Ei siis mikään superboxi, mutta arvoa olen tälle saanut kuitenkin laskeskeltua n. 50€ luokkaa.



Tämäkin boxi sisälsi useamman tuotteen, mutta ehkä omaan silmääni oli kuitenkin hieman mielenkiintoisempi vaikkakin arvoa oli suunnilleen saman verran kuin edelliskuukauden boxilla.



Boxin ehdoton supertuote tuli (jälleen) Lumenelta; tuo kasvosuihke on aivan ihana <3 Hammastahnat saavat aina kritiikkiä, mutta toisaalta näitä kuitenkin käytetään päivittäin ja lopulta ihan kätevää kun näitä boxeissa tulee - itse tosin toivoisin ehkä, että nämä olisivat jotain hieman erikoisempia kavereita kuin ihan perusmarkettitahnoja, koska apteekista harvemmin tulee itselläni ainakaan hammastahnoja napattua ostoskoriin mukaan. Arvo tällä jäi minun laskelmieni mukaan n. 35€, mutta itselleni tämä oli kahta edellistä boxia mielenkiintoisempi.



Kaikki eivät myöskään ravintolisistä boxeissa tykkää, mutta itse näitäkin mielelläni otan vastaan - tämän kohdalla muistan tämän jättäneeni vielä korkkaamatta, koska olen raskausaikana nimenomaan raskaana oleville suunnattuja ravintolisiä käyttänyt. Arvoa boxilla oli taas selkeästi pariin aiempaan enemmän; minun laskelmieni mukaan n. 65€.



Tämän boxin parasta antia oli ehkä Lumenen puuteri vaikkakin se taitaa olla vielä itselläni korkkaamatta. Harmittelin sitä kun Vichyn seerumi tuli noin pienessä koossa, vaikkakin se lopulta käytössä yllättävänkin moneen kertaan riitti. Arvo tällä jäi minun laskelmieni mukaan n. 40€.



Bloggaajaboxi, jota odotin erityisen jännityksellä, koska mukahan oli minun valitsemani tuote. Harmillisesti boxin tuotteita vain Lumenen sävyseerumi tuli isossa koossa ja tämähän oli sävyltään varmaan useimmille liian tumma ja itseltänihän tämä jo käytöstä löytyikin. Käsittääkseni useimmat ottivat tuon hammastahnan ihan mielenkiinnolla kokeiluun vaikka se nyt hammastahna olikin :D Arvoa tälle boxille olen saanut laskeskeltua n. 45€.



Boxin sisällöstä erityisen ilahtunut olin Isadoran meikkivoiteesta, joka tuli valikoiman vaaleimmassa sävyssä! Jes! Ja arvoltaahan tämä oli tähän mennessä boxeista arvokkain; n. 70€.



Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä.. Tämä boxi sisälsi itselleni useammankin entuudestaan tutun tuotteen, mutta onneksi hyväksi todetun - Lumene seerumi on ihan super <3 Arvoa boxille olen saanut n. 65€.


Kaiken kaikkiaan Bette Boxin ensimmäinen vuosi oli mielestäni oikein onnistunut. Kosmetiikkabloggaajana on oikeastaan aika epärealistista odottaa, että boxin sisältönä olisi jotain itselleni niin uutta ja ihmeellistä vaan aika usein mukana tulee tosiaan noita tuotteita, jotka olen jo aiemmin testannut ja hyväksi kokenut :D Siitä en siis voi miinusta boxeille antaa. Jos arvioin myös sitä onko rahoilleen saanut vastinetta ne ketkä boxit omin rahoin ostavat niin sanoisin, että kyllä. Joka kuussa arvo on ylittänyt reilusti boxin hinnan. Tokikaan tällainen yllätysboxi ei pysty aina kaikkia miellyttämään ja esim. tuotteiden sävyt eivät vain voi olla kaikille niitä ideaaleja.

Toiveena vuodelle 2018 boxien suhteen itselläni on se, että aina kun vain mahdollista niin boxiin pyrittäisiin saamaan myös vähän niitä spesiaalimpia tuotteita, nimenomaan sellaisia, joihin ei itse testaamatta kaupassa tulisi tartuttua - tällöin toki huti-mahdollisuus on suurempi, mutta jos ne natsaavatkin käytössä täydellisesti niin onnistuminen on moninkertainen. 

Ja se on mainittava, että koin todelliseksi kunniaksi päästä mukaan bloggaajaboxiin <3


Miltä sinun silmääsi vuoden 2017 Bette Boxien kokonaisuus näytti?


*)boxit saatu pr-näytteenä / sis.mainoslinkin

4 kommenttia:

  1. Vitsi miten kiva oli nämä näin vielä kerran kurkkia ja boxin arvot oli tosi mahtavaa tietää ja miten paljon ne muuten eroaakin toisistaan. Eli siinä tulee sellainen tunne, että aijai jos lopetat tilauksen ja seuraava boxi onkin parempi. Tilasin tosi pitkään ensin Livboxia ja jonkin aikaa Bette Boxia ja sain myös useita kuukausia lopulta Bette Boxia yhteistyönä, mutta jotenkin on vieläkin tunne, ettei ole ensimmäisten boxien voittanutta. Eli kai siinä oli jännitys ja ylläreihinkin turtuu. Ehdottomasti silti vieläkin tilaisin, ellen saisi blogiin sen verran kosmetiikkaa testiin, ettei ole niin tarvetta. Mielestäni tavalliselle kuluttajalle boxi on aivan mahtava juttu. Kivaa uuttavuotta Mira <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tilasin tämän siskontytölle synttärilahjaksikin muutamaksi kuukautta ja tuohon ensimmäiseensä (eli joulukuun boxiin) vaikutti ainakin tyytyväiseltä olleen eli kyllä tämä aikasta super normaali kuluttajalle on - jos kosmetiikkaa käyttää näin paljon kuin minä niin yllättäviä tuotteita tuolta ei ehkä kovinkaan usein tule, koska aika monet ovat jo entuudestaan tuttuja, mutta jostain syystä silti tämä kuukausittainen yllätys on vain niin kiva saada :D

      Ihanaa Vuotta 2018 myös sinne <3

      Poista
  2. Musta melkein marras- ja joulukuun boxit olivat parhaimpia, elokuu oli omaan makuuni kans kiva.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat