keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Black Friday

Tänään tulee extrana postaus myös keskiviikkona, koska eihän tätä tarjousviikkoa voi olla blogissa mainitsematta - ja haluan teiltäkin vinkkejä upeista tarjouksista, joita ei vain kannata missata! ;)

Perjantaina 24.11. vietetään siis Black Friday:ta, joka tarkoittaa yksinkertaisimmillaan ostohysteriaa :D Osa verkkokaupoista on aloittanut tarjousten syötön jo heti alkuviikosta enkä itsekään näitä tarjouksia ole pystynyt vastustamaan. Ajattelinkin nyt teidänkin iloksi ja houkutukseksi listata ylös hieman verkkokauppoja, jotka kannattaa viimeistään perjantaina tsekata ;)

(Verkkokaupat ovat aivan sekalaisessa järjestyksessä!)

lähde: https://www.beautybay.com/
Ensimmäisenä mainittakoon BeautyBay, jonka tarjouksia en itse ole pystynyt vastustamaan :D Tarjouksia löytyy laidasta laitaan jopa -50% saakka ja esim. Jeffree Star -tuotteita on -30% tarjoushinnalla myynnissä.

lähde: https://www.dermosil.fi/fi/
Dermoshop lähetti sähköpostia, että heille on viikonlopuksi tulossa tarjouksia, joita ei kannata missata - nämä aion ainakin itse ehdottomasti tsekata!

lähde: https://fi.trustpilot.com/review/cocopanda.fi?page=2

Cocopandalla vietetään Black Fridayta koko viikon ajan ja käsittääkseni päiväkohtaisestikin vaihtuvia tarjouksia löytyy - kannattaa siis käydä tsekkaamassa varsinkin jos olet vailla jotain esim. NYX:ltä.


lähde: https://eleven.fi/

elevenin tarjoukset eivät vielä ole tiedossa, mutta sieltäkin varmasti löytyy yhtä sun toista vastustamatonta :D


lähde: https://www.bearel.fi/

Viime vuonna muistelen Bearel:lla olleen loistavia tarjouksia ja ajattelin tsekata josko sieltä korealaista kosmetiikkaa laittaisi tilaukseen..


lähde: https://www.oletkaunis.fi

 Myöskään Oletkaunis.fi-verkkokaupan tarjoukset eivät vielä ole tiedossa, mutta aion ehdottomasti tsekata mitä kaikkea sieltä löytyy!


lähde: https://www.kaunoinen.fi/

Uusi verkkokauppatuttavuus Kaunoinen juhlii tällä viikolla avajaisia sekä Black Fridayta, valikoimissa on mielenkiintoisia tuotteita, joita mahdollisesti täällä blogissakin tulee vielä joku kaunis päivä näkymään ;)



Keskityin tässä nyt enimmäkseen suomalaisiin verkkokauppoihin ja iiiiiso osa jäi kokonaan mainitsematta eli vinkkailkaa kommenteissa mitä upeita tarjouksia olette jo bongailleet niin katsotaan kuinka paljon saankaan yhden viikon aikana rahaa palamaan - tuhlailut on jo aloitettu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Active Face Serum

saatu ilmaistuote Jatketaan Ziajan tuotteiden parissa, edellinen postaus löytyy täältä . Kasvoseerumi (ovh 9,90€/30ml) lupaa uud...

Luetuimmat