maanantai 9. lokakuuta 2017

Merileväsaippua

Elokuussa pidetyn miitin goodiebagimme pursusi kaikkea ihanaa ja nyt olisi jälleen aika kurkistaa tarkemmin yhtä saamistamme tuotteista..


on itselleni entuudestaan tuttu tuote; tämä oli muistaakseni yksi ensimmäisistä Phytomerin tuotteista, jonka itselleni kosmetologiksi opiskellessani ostin. Kyseessähän on tosiaan kuoriva palasaippua, joka sisältää merilevää.


Saippuan tuoksussa on Phytomerille ominaista merellisyyttä, ainakin minun nenääni. Miellyttävä tuoksu, joka ei ole missään nimessä liian hyökkäävä. Kuorivuutta palasaippualla on ihan mukavasti, ensimmäisellä kerralla kannattaa ehkä hetki pyöritellä käsissään, että saa saippuaa irtoamaan ja kuorivat rakeet paremmin saippuan pintaan.


Palasaippuan muodossa oleva kuorinta on käytössä hieman erilainen kuin voidemaiset kaverinsa, mutta itse en näitäkään koe mitenkään hankaliksi. Toisaalta myös nämä ovat ekologisempi vaihtoehto, koska ensinnäkin kestävät käytössä kauemmin (ainakin minulla..) ja toisekseen pakkausmateriaalia tarvitsee huomattavasti vähemmän.


Suositko sinä vartalonkuorinnassa mieluummin voidemaista vai palan muodossa olevaa tuotetta?


*)pr-näyte

4 kommenttia:

  1. Mä olen käyttänyt Lushilta palan muodossa olevia, mutta tykkään kyllä eniten voidemaisista, tosin kuivaharjauksen myötä nekin on käyneet turhiksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuivaharjaus olisi kyllä ehdottomasti yksi tehokkaimmista keinoista, mutta itse koen sen jotenkin tylsäksi :D

      Poista
  2. En ole vielä kokeillut tätä mutta hyvin mielenkiintoiselta vaikutti :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat