torstai 26. lokakuuta 2017

Hydragenist

#mökkimiitin goodiebag sisälsi kaksi aivan ihastuttavaa tuotetta Lieracin Hydragenist-linjasta:


Moisturizing Resque Balm (44€/50ml) & Moisturizing Serum (52€/30ml)


Kuten nimestäkin voi päätellä, kyseessä on tehokosteuttava parivaljakko kosteudenpuutteesta kärsivälle iholle - ja kenenpä iho ei näin syksyllä nimenomaan tehokosteutusta olisi vailla?

Molemmissa tuotteissa on aivan ihanan koukuttava tuoksu ja koostumus on kuin unelma! Seerumi on itselläni ollut päiväkäytössä ja eipä ihan äsken ole ollut ihonhoitotuotetta käytössä, jota olisin pihistellen käyttänyt, koska en halunnut tämän loppuvan! :D Kasvovoiteessa on aavistuksen paksumpi koostumus ja olenkin sitä nyt käyttänyt yöksi, talvella menisi varmasti omalla ihollani loistavasti myös meikin alle.


Kasvovoide sopii käytettäväksi myös naamiona, jolloin sitä levitetään kasvoille hieman reilummalla kädellä, annetaan vaikuttaa 5 minuuttia ja hierotaan kunnes voide on täysin iholle imeytynyt.


Hinnoiltaan nämä eivät tokikaan ole sieltä halvimmasta päästä, mutta epäilen, että tästäkin huolimatta näitä tulee vielä joskus käytössäni olemaan; olen jo aikaisemmin näytteistä näitä testaillut ja nyt kun sain "isomman annoksen" niin taisin lopullisesti koukuttua :D


Mikä tuote on koukuttanut sinut viimeksi?


*)pr-näyte

4 kommenttia:

  1. Seerumi on yksi mun suosikkituotteita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele, nousi ehdottomasti omienkin suosikkien joukkoon <3

      Poista
  2. Tykkään näistä molemmista, seerumista ehkä hieman enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans rakastuin seerumiin vielä ehkä himpun verran enemmän :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat