sunnuntai 27. elokuuta 2017

BestBites Kesä-heinäkuu 2017

Ihmettelette varmaankin miksi esittelen elokuussa kesä-heinäkuun boxia, vastaus on yksinkertainen: bongasin tämän paketin elokuun alussa tarjoushintaan myynnistä ja pakkohan se oli napata tilaukseen. Hintaa paketille jäi postikuluineen 29,90€ kun normaalisti hinta tilatessa on 34,90-44,90€. Jos ihmettelet mikä ihme oikein on kyseessä niin kurkkaa viime syksyn ensimmäisen boxin postauksestani lisätietoja, tilasin tätä tosiaan viime vuoden puolella muutaman boxin verran ja loput postaukset löytyvätkin BestBites-tunnisteen alta.


Mutta itseasiaan:
kesän boxin aiheena oli kesään hyvin sopien "Kuplivat kesäjuhlat". Mitä teemaan liittyvää boxista sitten paljastui:


Captain Kombucha (ovh 3,99€
"Kookoksella maustettu on tämä trendikäs kulauteltava - korkealaatuinen ja ylväs kombucha, joka toden totta on terveyttä tulvillaan!
Captain Kombucha Kookos sopii täydellisesti niihin hetkiin, kun kaipaat aurinkoa ja lämpöä päiviisi. Kookos tuo raikkaaseen juomaan trooppisen makuvivahteen ja pilkahduksen aurinkoa. Kombucha on maukas ja terveellinen vaihtoehto sokeri- ja kofeiinipohjaisille virvoitusjuomille.
Kombucha on vitalisoiva, hapattamalla valmistettu terveysjuoma, joka on viime aikoina noussut suureen suosioon etenkin vatsansa hyvinvoinnista kiinnostuneiden keskuudessa
..."
 Aineosanahan tässä on elävä kombucha bakteeri- ja hiivasieniviljelmä - en ole aivan varma olikohan joskus vanhemmillani tällaista kotosalla..? Itselläni tämä tuli kookoksen makuisena minkä lisäksi vaihtoehtoja on vadelma, organic ja cayennepippuri.

Pip Organic (1,79€/180ml)
"Ihanan virkistävä, täyteläisen hedelmäinen PIP ananas-mango smoothie piristää päiväsi ja virkistää mielesi! Tämä hedelmäinen smoothie on valmistettu parhaista, mehukkaimmista luomutuotetuista omenoista, ananaksista ja mangoista, jotta saisit nauttia hedelmien tuoreesta mausta aidoimmillaan. Se on lisäaineeton, eikä sisällä lisättyä sokeria tai vettä. Osta päivääsi virkistämään, evääksi retkelle tai vaikka välipalaksi perheen pienimmille! Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.
Smoothiet ovat loistava välipala ja korkkaan tämän mielelläni testiin. Itselleni tämä saapui ananas-mango -makuisena smoothiena, en tiedä onko osan paketeista löytynyt tämän asemasta saman merkin täysmehua?

"Koivunmahla on luonnon oma virkistävä hyvinvointijuoma. Koivumahla on ravintoainevesi, joka keväisin herättää koivut eloon pitkän ja raskaan talven jälkeen. Se sisältää kaikki koivun heräämisen ja kasvun kannalta oleelliset ainekset, ja mahla virtaa raikkaassa juoksevassa muodossa juurista latvoihin. Koivunmahla on puhdas ja uudistuva luonnonvara. Koivunmahla sisältää hitusen fruktoosia ja glukoosia, aminohappoja, C-vitamiinia, kaliumia, kalsiumia, fosforia, magnesiumia, mangaania sekä sinkkiä. Yksittäisten hiven- ja kivennäisaineiden osuudet koivunmahlassa eivät ole kovin suuria, mutta ne ovat muodossa, josta ne imeytyvät nopeasti elimistöön ja elimistö osaa hyödyntää ne tehokkaasti."
Itse sain keväällä aika runsain mitoin koivunmahlaa vanhemmiltani ja tykkäsin siitä kyllä todella paljon. Tutkittua tietoa koivunmahlan vaikutuksista ei kai käsittääkseni ole, mutta uskon sillä jonkinlaisia terveysvaikutuksia olevan. Kannattaa ehdottomasti joskus testata jos on sinulle aivan tuntematon juttu!

Khoisan Tea Kaneli (n. 4€)
Luomulaatuinen kaneli, joka sopii niin leivontaan kuin ruuanlaittoonkin.
Kanelia tulee melko vähän käytettyä muutoin kuin talvikuukausina, pitää katsoa mihin kaikkeen tätä voisikaan laittaa - sen joulupuuron ja kanelipullien lisäksi :D


 BitMix Kauralastu (n. 3€)
"BitMix KauraLastu on uunipaistettu snacksuutuus, jonka löydät hyvin varustettujen kauppojen näkkärihyllyistä. Lastut ovat valmistettu 100 % kaurasta ja kaikista raaka-aineista kauraa on peräti 93 prosenttia, makua unohtamatta. Ravintoarvojensa vuoksi KauraLastut sopivat hyvin napostelun lisäksi myös välipalaksi tai evääksi. Hyvää hiilaria, beetaglukaania ja paljon protskua!
KauraLastu Merisuola on ihanan kaurainen naposteltava, jossa on aitoja merisuolakiteitä. Monikäyttöinen ja sormia sotkematon merisuolalastu on kaikkien illanistujaisten hitti. Tuote maistuu hyvin juustojen ja salsan kanssa tai ihan vaan sellaisenaan.
"
Merisuolan lisäksi löytyy myös pekonin ja jalopenon makuisena. Tämä vaatii ehkä hieman makuhermoilta tottumista, ensimmäisellä maistelulla vaikutti aika mauttomalta..

"PUHTI hunaja-yrttishotti (ent. Energia) on hunajavalmiste, joka on loistava apu kiireiseen päivään. Makea välipalashotti tasaa verensokerisi, saat siitä nopeasti imeytyvää, vatsaystävällistä energiaa ja sama..."
Olen muistaakseni joskus jotain Arctic Warriors shottia maistellut ja mielikuva on, että olisin tykännyt - testataan oliko näin :D

"Explore Asian Luomu Edamame-mungpapufettucine - ihana ja helppo papupasta!
Papupastasta saat huippumaukasta ja terveellistä ruokaa parhaimmillaan!

Tämä ravinteikas ja gluteeniton pasta on loistava vaihtoehto perinteiselle vehnäpastalle, sillä se on valmistettu ainoastaan pavuista! Oiva tapa lisätä ruokavalioon proteiinia ja siistiä ylimääräiset hiilihydraatit pois.
Maukas edamame-mungpapufettucine sisältää runsaasti proteiinia ja kuitua - yhdessä paketissa jopa 94 g proteiinia ja 41 g kuitua!
Explore Asian -papupastat sopivat gluteenittomina, vegaanisina ja kananmunattomina useimmille. Papupasta on keitettyjä papuja hellempi ruoansulatukselle. Pastan sisältämät hiilihydraatit ovat hitaita, ja proteiini ja kuidut pitävät kylläisenä pitkään."
Olen jo pitkään halunnut papupastaa testata, mutta en ole tullut hankkineeksi - nyt vihdoinkin pääsen kokeilemaan onko hitti vai huti.


"Terra Chipsin Stripes & Blues -sipsit ovat erilaisia perunoita sisältävä napostelusekoitus, jonka koostumus vaihtelee vuodenajan ja sesongin mukaan.
Maista ja ihastu!
"
Tämä piti korkata heti kokeiluun ja tykkään kyllä kovasti - huomattavasti enemmän makua kuin perinteisissä perunalastuissa.

Higher Living Piparminttu-lakritsi tee (4,95€)
Olen aikaisemminkin testannut tuotemerkin teetä ja olen kyllä tykännyt. Tykkään myös kovasti lakritsin mausta teessä, joten uskon tämän olevan minun makuuni.

"Koe monivivahteinen suklaaelämys! Herkullinen kermainen maitosuklaa (kaakaopitoisuus 37 %), jossa makuvivahteena pirteää limeä, vaniljaa sekä paahdettua merisuolaa. Maista ja ihastu ikihyviksi!
Seed and Bean Reilun kaupan luomusuklaissa on kyse luonteesta ja luovuudesta - ja ainutlaatuisen innovatiivisesta ja intohimoisesta reseptiikasta. Nämä suklaat nostavat nautintosi ihan uudelle tasolle - maista niin mykistyt mielihyvästä!"
Olen aikaisemminkin tätä maistellut ja tykkäsin.
/Edit. Itseasiassa suklaa menikin aikalailla samantien parempiin suihin; mieheni söi levyllisen parissa päivässä pois enkä itse ehtinyt tästä tällä kertaa palaakaan maistella :D Eli hyvää taisi olla xD
Yllä esiteltyjen lisäksi paketista löytyi vaihtelevasti 1-2 tuotetta, itselleni mukaan oli pakattu:
Myssyfarmi Hernejauho (4,99€/500g)
"Kotimaisista luomuherneistä valmistettu Myssyfarmin hernejauho on oiva raaka-aine monenlaisiin kasvisruokiin.
Käyttö:
Hernejauho sopii esimerkiksi keittojen ja kastikkeiden suurustamiseen, kasvispihveihin, sosekeittoihin, ohukaisiin sekä leivontaan.
Erinomainen apu myös gluteenia välttäville! Proteiinipitoisella hernejauholla lisäät helposti ruokasi ravinteikkuutta
."
Pitää ehdottomasti testata kuinka tämä sopii esim. ohukaisten raaka-aineeksi. Hernejauhoja en ole itse koskaan aikaisemmin kokeillut.

"Maukasta gluteenitonta leipää on nyt helppo valmistaa itse. Kotileipurin Kaurapala-ainespussin sisältöön lisätään vain vesi ja hiiva sekä suolaa maun mukaan. Jauhoseokseen lisätyn hapanjuuren ansiosta leipä on kuohkeaa ja hyvin säilyvää. Kokeile!"
Kuullostaa todella helpolta ja mielenkiintoiselta, ehkä tämän avulla jopa minulta onnistuu gluteeniton leipominen :D


Todella kiva paketti jälleen. Muutamat tuotteista lähtevät eteenpäin vanhemmilleni ja esim. kauralastut vein mukanani miittiin, koska ajattelin, että useammatkin mielellään uusia makuja testaavat. Ainakin jos tarjouksessa boxi sattuu vielä vastaan tulemaan niin taatusti nappaan mukaan :)

Joko sinä olet innostunut tilaamaan itsellesi BestBites-yllätyspakettia?

8 kommenttia:

  1. Hauska idea! Nuo kauralastut oli muuten tosi hyviä, bongasin niitä vielä Citymarketissa ja ajattelin joskus ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että tuli otettua mukaan - arvelinkin, että varmasti löytyy ihmisiä ketkä noihin tykästyvät :)

      Poista
  2. Ihan uusi tuttavuus tuo boksi! Mielenkiintoisen kuuloisia tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän mukana tulee tosiaan kaikkea uutta ja ihmeellistä, johon ei muutoin tulisi kaupassa tartuttua :)

      Poista
  3. Nää ruokaboxit kiehtoo mua, koska tulisi helposti kokeiltua jotain uusia juttuajakin, ja faktahan on se, että melkein kaikki tulee varmasti syötyä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ..tai jos ei itselle natsaa niin taatusti lähipiirissä joku innostuu kokeilemaan :D

      Poista
  4. Sanoisinko, että aika monipuolinen ja kivan oloinen boxi :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat