maanantai 26. kesäkuuta 2017

Summer Dreams

Pienin askelin ehkä alamme mennä säidenkin puolesta kohti kesää, joten vihdoinkin niitä kesätuotteita saa alkaa kaivella esille. Sain jo jokunen aika sitten Dermosilin kesän uutuuksia testiin, mutta kieltämättä kylmänkankean sään vuoksi niihin ei ole aivan niin innokkaasti tullut tartuttua - mutta ehkä nyt pikkuhiljaa:


Summer Dreams on tämän kesän Dermosilin tuotteiden nimi, sain sieltä valita muutamia itselleni mielenkiintoisia tuotteita testiin ja valitsin mukaan Summer Dreams -pakkauksen sekä After Sun Lotionin, joka sisältyy settiinkin mukaan pienemmässä koossa.


Summer Dreams -pakkaus (ovh 10,50€) sisältää viisi kesän must have -tuotetta kätevässä 40ml koossa.


Aurinkosuojavoide SPF20 (löytyy myös 150ml koossa 8,60€ hintaan) suojaa niin kasvoja kuin vartaloakin auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Tuote on hajustamaton ja imeytyy nopeasti.

Kesäpäivän jälkeen virkistävä suihku on paikoillaan ja silloin voit helliä itseäsi ihastuttavalla kukkais-hedelmäisellä Summer Dream -suihkugeelillä (löytyy myös kätevässä 300ml pumppupullossa 4,90€ hintaan). Suihkun ja auringonoton jälkeen ihoa on hyvä kosteuttaa ja rauhoittaa, johon sopii paremmin kuin hyvin samaa tuoksulinjaa edustava Summer Dream after sun -voide (löytyy suihkugeelin tapaan myös kätevässä 300ml pumppupullossa 5,90€ hintaan). Geelimäinen koostumus viilentää, rauhoittaa ja hoitaa kesäihoa.


Auringon lisäksi iho vaatii rauhoitusta myös kesällä noiden valitettavien hyttysten vuoksi, joita on jo alkanut melkoisen sankoin parvin ilmaantua näköpiiriin. Tähän onneksi löytyy parikin apukeinoa: Aloe Geeli (3,90€/100ml) sekä Kylmävoide (5€/100ml) - näistä kumpikin ovat mielestäni tuotteita, joita ehdottomasti kotona kannattaa aina jemmassa pitää.


Pakkaus on erittäin hyvä keino tutustua tuotteisiin edullisesti ja sitten napata ne täysikokoisina itselleen jos (kun) tuotteisiin käytössä ihastuu.


Onko sinulla luottotuotteita kesäiholle?


*)pr-näyte

11 kommenttia:

  1. Näissä kesäuutuuksissa on tosi kivan näköiset pakkaukset. :)

    VastaaPoista
  2. Nuo kukkaiset pakkaukset on kyllä aika kivan näköiset! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat kesäkuosit! Tilasin just ite ton pikkupussukan myös😍

    VastaaPoista
  4. Mulla on luottotuotteina vaan aurinkorasvat ja oon tykännyt piz buinin aurinkotuotteista! Toi aurinkovoide kuullosti kanssa hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piz Buinin aurinkotuotteet on kyllä todella hyviä, niistäkin äskettäin postasin:
      https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/06/piz-buin.html :)

      Poista
  5. Onpahan söpöt pakkaukset näissä uutuuksissa! Kelpaa pitää Dermosiliakin esillä :) Mun luottotuotteet vaihtelee vähän joka kesä, mutta aurinkorasva ja aftersun on ihan ehdottomat aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä kesänä noita on harmillisen vähän tarvinnut käyttää :(

      Poista
  6. Just eilen mietin että tää kesä on yks iso vitsi - 13 astetta lämmintä ja ulkona hytisi ilman takkia. Onneks ei oo paljoakaan hyttysiä nyt ollut - oon niin allerginen että ne puremat tulehtuu samantien ym :/ mun luottotuote kesällä on kylmäspray ja Basibact joilla helpotan oloani jos ne hyttyset pääsee mua pistämään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kyllä todella on ja saas nähdä tuleeko se kunnon kesä lainkaan tänä vuonna tänne :/

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Active Face Serum

saatu ilmaistuote Jatketaan Ziajan tuotteiden parissa, edellinen postaus löytyy täältä . Kasvoseerumi (ovh 9,90€/30ml) lupaa uud...

Luetuimmat