torstai 9. maaliskuuta 2017

Suuri kosmetiikkakysely

MariaGlow -blogista on lähtenyt kiertämään alunperin Bette Boxin kyselynä tullut suuri kosmetiikkakysely, johon ajattelin nyt itsekin ottaa osaa - olen tuohon alkuperäiseen Bette Boxinkin kyselyyn toki vastannut.

Värikosmetiikka


Suosikki meikkibrändi?
Puhtaasti meikkien suhteen tulee ehkä ensimmäisenä mieleen Urban Decay <3

Suosikki meikkivälinebrändi?
Nostaisin tähän kaksi suosikkia; Real Techniques ja BeautyBlender.

Mitä värikosmetiikkatuotteita käytät arkimeikissäsi?
Meikinpohjustus, silmämeikinpohjustus, luomiväri, eyeliner, kajal x2 (inliner mustalla ylös ja nudella alas), ripsiväri, meikkivoide, peitevoide, puuteri, poskipuna, highlighter, varjostusväri, kulmakynä, kulmamascara, huulikiilto/-puna.

Mitä kosmetiikkaa sinulla on laukussasi mukana?
Pienessä meikkilaukussa (tai itseasiassa kahdessa..) kulkee mukana huulimeikkejä (huulipuna, huultenrajauskynä, huulikiilto, huulirasva) sekä muita meikkejä (meikkipuuteri, kajal (musta + nude), kynsinauhaöljy). Itseasiassa korjailen meikkiä todella harvoin päivän mittaan ja tähänkin käytän nykyisin yleensä Blotterazzia - joskus kuitenkin on tarvetta myös muille mukana kulkeville tuotteille, joten en ole näistä lähtenyt karsimaan.

Millaista meikkivoidetta käytät?
Suosin nykyisin heleyttä antavia hieman kevyempiä meikkivoiteita.



Miten levität meikkivoiteen?
BeautyBlenderillä tai Real Techniquesin timanttisienellä (tällä hetkellä jälkimmäinen käytössä).

Kuinka montaa värikosmetiikkatuotetta käytät arkimeikissä?
Tuollahan se ylhäällä on; 16 tuotetta jos en nyt tuosta listasta jotain unohtanut :D

Kuinka montaa värikosmetiikkatuotetta käytät juhlameikissä?
Harvemmin nykyisin tulee juhlameikkiä tehtyä, mutta varmaankin arkimeikkituotteiden lisäksi muutama lisätuote tulee juhlameikkiin otettu mukaan, veikkaisin 20-25 välille.

Ihonhoito


Suosikki ihonhoitobrändi?
Hmm. Tämä onkin hankalampi kysymys. Pakko nostaa ainakin Lumene tähän, sieltä löytyy useita aivan ihania tuotteita. Sarja, jonka tuotteet kovasti ainakin yhden tuotteen perusteella kiinnostavat on Kiehl's.

Kuinka montaa kasvojen hoitotuotetta käytät aamuin ja monta illoin?
 Aamulla käytössä tuotteita kuusi. Illalla yhdeksän.

Mitä kasvojen hoitotuotteita käytät vähintään kerran viikossa?
Kasvovoide (päivä- ja yövoide erikseen), seerumi, silmänympärysvoide, misellivesi ja/tai kasvovesi (tällä hetkellä kasvovesi illalla ja misellivesi aamulla), kasvosuihke, kasvoöljy, naamio, kuorinta. (Meikinpoistoon käytettäviä tuotteita en nyt tähän listaan laske mukaan.)


Mitä vartalon hoitotuotetta käytät vähintään kerran viikossa?
Vartalovoide, vartalonkuorinta, jalkavoide. (Toki myös suihkugeeli muttei se ehkä hoitotuotteeksi myöskään ole laskettavissa.)

Mitä käsienhoitotuotteita käytät vähintään kerran viikossa?
Käsivoide, kynsinauhaöljy.

Muut


Suosikki hiustenhoitobrändi?
Tällä saralla ei ehkä mitään aivan ehdotonta suosikkia ole tullut..

Mitä hiustenhoitotuotteita käytät vähintään kerran viikkossa?
Jos mainitsen hoitoaineen niin tulisiko shampoo tässä kategoriassa kuitenkin mainita? :D Hiusnaamio ja syväpuhdistava shampookin taitavat aikalailla viikoittain käytössä olla. Näiden lisäksi jonkinlainen hiuksiin jätettävä hoitotuote kuten hiusöljy.

Mitä hiusten muotoilutuotteita käytät vähintään kerran viikossa?
Kuivashampoo on aktiivisessa käytössä, muutoin hiustenmuotoilu on itselläni jäänyt melkoisen vähille.

Kuinka montaa hiustuottetta käytät vähintään kerran viikossa?
Olisikohan kuusi tuotetta aika lähellä todellisuutta..?

Suosikki kynsilakkabrändi?
Tällä hetkellä Picture Polish on vienyt sydämeni <3


Suosikki tuoksubrändi?
Hugo Boss:lta löytyy useitakin ihastuttavia tuoksuja, joten sanotaan nyt vaikka se.

Missä kauneushoidoissa olet käynyt viimeisen 3 kuukauden aikana?
Kampaajalla.

Minkä verran sinulla menee rahaa kosmetiikkaan kuukaudessa?
Tätä pystyttekin nykyisin seuraamaan, koska olen alkanut tehdä aiheesta kuukausittain postauksen. Tämäkin vaihtelee kuukausittain, mutta olisikohan keskivertokuukausi jotain 150€ luokkaa?! (Hankala arvioida kun en tarkkaa kirjanpitoa ole vielä tehnyt kuin alkuvuodesta lähtien :D)

Kolme yleisintä kosmetiikan ostospaikkaasi?
Verkkokaupoista tulee ehdottomasti eniten kosmetiikkaa hankittua, näistä ehkä tämän hetkinen top3 on FeelUnique, BeautynetKorea ja eleven.


Mikä on kallein kauneudenhoitotuotteesi ja paljon se maksoi?
Olisikohan nuo Guerlainin ihastuttavat meteoriittipallerot, joiden hankintaa en ole kyllä hetkeäkään katunut <3 Hintaa en nyt kyllä ollenkaan muista, mutta reilusti alle 100€ näistä maksoin..

Kolme kosmetiikan ostopäätökseen eniten vaikuttavaa asiaa?
 Ykkösenä tulee ehdottomasti kanssabloggaajat, heidän suosituksestaan on yksi jos toinenkin tuote tullut hankittua. Toisena taitaa tulla hinta; olen aikamoinen tarjoushaukka ja pyrin kosmetiikkatuotteet metsästämään edes pienellä tarjouksella itselleni. Kolmas asia varmaankin helpposaatavuus, tämä onkin yksi syy miksi en jenkeistä Shipiton kautta ole jaksanut lähteä tuotteita metsästämään vaan ne tulee olla suoraan tilattavissa Suomeen..


Tuliko vastauksissa teille jotain yllätyksenä? :D
Haastan mukaan kaikki ketkä eivät ole vielä kyselyyn osallistuneet, voit laittaa omat vastauksesi kommentteihin tai linkin jos olet postannut aiheesta.


(Kuvissa kosmetiikkatuotteitani, osa saatu ja osan olen itse hankkinut.)

20 kommenttia:

  1. Ihania juttuja pilvin pimein ja niin himoan tuota Moondust palettia, vaikka enhän minä vanhus niin paljon blingiä tarvisi. Ihanaa päivää Mira <3

    VastaaPoista
  2. Näitä on niin mielenkiintoista lukea! ^_^

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva lukea, itsekin vastailen tähän jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
  4. Olipa mielenkiintoista luettavaa! :) Oon jotenkin aina niin utelias kuulemaan muiden kauneusrutiineista, heh. Blogisi on minulle uusi tuttavuus ja vaikuttaa tosi kivalta. :) Mukavaa loppuviikkoa sulle!

    VastaaPoista
  5. Näitä on kyllä tosi kiva lukea. Toi kuvassa olevan bossin tuoksu on paras persikkatuoksu, mitä tällä hetkellä on markkinoilla. :)

    VastaaPoista
  6. Taidanpa kopioida (kirjoitin ensin blogioida :D) omaankin blogiin! Meteoriitteja pitää kyllä jossain muodossa omaankin arsenaaliin saada. Nyt stockalla oli alessa ne pressed powder-muodossa olevat..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tuohan onkin hyvä uusia sana, blogioida :D Itse olen pohtinut noita pressed-muodossakin olevia meteoriitteja, mutta vielä en ole sortunut :D

      Poista
  7. On siinä tavaraa. En ole ikinä oikein hahmottanut, mikä määrä tuotteita mimmeillä menee meikkaamiseen, ihonhoitoon jne.
    Isityyppinä vaan mietin, miten pulassa oon tuon tytön kanssa aikanaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan olla ettei sun tyttönen innostu kosmetiikasta lainkaan ja pääset helpolla ;D

      Poista
  8. Huh, onpa monta tuotetta arkimeikissä :-) Mun ei kannattaisi tähän kyselyyn vastata, kun jäisi niin lyhyeksi :-D Urban Decay on kyllä suosikkimerkki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vauvan kanssa arjessa meikki on ainakin ajoittain kutistunut tuosta, mutta olisikohan tällöinkin lähemmäs 10 tuotetta käytössä :D

      Poista
  9. Huh! Kyllä mulla on kevyt pussi. 😊

    VastaaPoista
  10. Olen miettinyt samantyyppistä postausta ja tää oli tosi hyvä ja kiinnostava. :) Jotenkin muiden kauneusrutiinit vaan kiinnostaa. :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat