torstai 16. maaliskuuta 2017

mark.

Olettekin varmasti jo ehtineet törmätä Avonin kevään uuteen lanseeraukseen mark.-meikkibrändiin, jonka avulla saat päästettyä luovuutesi valloilleen. Linjasta löytyy vanhoja tuttuja Avonin tuotteita uudelleen päivitettynä. Itselleni sain testiin setin, joka sisälsi..


meikkivoiteen, mascaran, eyelinerin, geelirajauskynän, huulikiillon ja huulipunan.


tuli minulle sävyssä Bright Quartz, joka taitaakin olla sävyistä aikalailla vaalein. Nimensäkin mukaan tämä meikkivoide lupaa antaa luonnollinen mattaisen lopputuloksen. Peittoaste tällä on kevyestä keskipeittävä. SPF20

Tämä on itselleni sävyltään ehkä hieman liian lämmin. Vaikka kyseessä onkin mattameikkivoide, ei tämä tunnu lainkaan kuivalta iholla ja saan tämän levittymään iholleni hyvin - ei tarraa kuiviin kohtiin kuten jotkut mattameikkivoiteet.


Kärjen muoto mahdollistaa helposti erilaisten graafistenkin rajausten tekemisen.

Tällä ei oikein ohutta rajausta saa aikaan - tämä piti itse testata ja laittaa koko meikki sen jälkeen uusiksi :D Toimii loistavasti silmänulkonurkassa eli jatkossa rajaukset taidan tehdä kahdella eyelinerilla! 


Helposti levittyvä pitkäkestoinen koostumus. Kuusi sävyä, joista valita itsellesi mieluisimman, itselleni tuli sävy Tropical Teal, joka muuten sävyistä olisi ehdottomasti ollut se minkä itsekin ensimmäisenä olisin valinnut!

Levittyy kuin unelma ja tuo sävy... <3


Mark Spectralash Mascara (18,50€/9ml)
Yhdessä ripsivärissä kolme eri volyymitasoa. 

Noita eri volyymitasoja en tästä oikein saanut selville :D Mascarana toimii ihan hyvin ja kohtuullisen helposti tällä on myös volyymia ripsiin saatavissa, ei aivan lemppareideni joukkoon yllä, mutta jos tykkäät klassisesta harjasta niin kannattaa ehdottomasti pitää tämä mielessä.


Täyteläistävä huulikiilto tuli minulle sävyssä Pink Pout. Huulikiilto sisältää myös huulia hoitavia ja kosteuttavia A-, C- ja E-vitamiineja.

Sävyä tässä ei juurikaan ole, hieman kihelmöivä koostumus (ei mitenkään epämiellyttävä tavalla), mutta varsinaista pullistavaa efektiä en oikeastaan juurikaan huomaa. Tuoksu tässä on omaan nenääni jotenkin todella kivan raikas..

Huulipuna täyteläistää, silottaa ja kiinteyttää huulia kollageenin, retinolin, kofeiinin, granaattiomenan ja jojobaöljyn avulla. Sävyjä löytyy jokaiseen makuun kevyemmästä peittävämpään koostumukseen. Itselleni huulipuna tuli varsin päheässä Plumping Plum -sävyssä, joka ei ehkä ihan itselleni arkipunaksi sovi :D


Mascaraa lukuunottamatta tuotteet swatchattuna esittelyjärjestyksessä kädelle.

Kokonaisuudessaan mark. vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja tykkään kovasti pakkausten ulkomuodosta - varsinkin tuo huulipunan hylsy miellyttää kovasti silmääni. Suluissa olevat hinnat ovat normaalihintoja eli kannattaa klikata sivuille ja katsoa mikä on päivän hinta - itse en klikkauksista hyödy millään tavalla vaan ne ovat tässä teitä helpottamassa.

P.s. Meikkikuvia yritän saada myös tänne blogin puolelle, mutta sillä välin kannattaa tsekata Instagram-tilini, johon pyrin viikoittain jonkinlaista meikkikuvaa saamaan aikaiseksi. :)


Oletko sinä tutustunut mark.-tuotteisiin?


*)pr-näyte

18 kommenttia:

  1. Tilasin eilen juuri kuusi huulipunaa Avonilta, just näitä uusia, kun olivat tarjouksessa. Ajattelin kokeilla. Vaan voi hyvänen aika, miten vaikeaksi tilaaminen on tehty! Pakko sanoa, että tilaaminen jää tähän ja saa nähdä, ihan viittä vaille etten peru tätäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en ole Avonilta mitään tilannut, joten en tuosta osaa kokemuksia sanoa, mutta oliko niin, että tilatut tuotteet tulevat lähimmälle konsulentille etkä niitä itsellesi suoraan saa..?

      Poista
  2. Oih toi sininen silmäkynä! 👀😍 näyttää niin hyvältä!

    VastaaPoista
  3. Mä tykkäsin tosta meikkivoiteesta kovasti, harmi vaan että saamani sävy oli hieman liian vaalea mulle näin talvenkin keskellä. Näiden pakkausten ulkoasu on kyllä tyylikäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kyllä tosiaan vaikutti oikein hyvältä meikkivoiteena muttei itsellekään aivan täysin sävynä sattunut osumaan.. :/

      Poista
  4. Nämä pakkaukset on kyllä paljon hienompia kuin perus-Avonit. Mä varmaan tykkäisin tuosta rajaustussista :)

    VastaaPoista
  5. Tykkään tosi paljon tästä lookista, millä vanhoja tuotteita on päivitetty. Jotenkin nuorekas ja pirteä.

    VastaaPoista
  6. Ripsarissa pitäisi olla tuolla alareunassa numerot 1-3 ja niitä voi säädellä haluamansa mukaan, muistaakseni pyöräyttämällä. 1 tulee vähän massaa, ja 3 enemmän. Samantyylinen oli/on ainakin joskus ollut Natural Code -sarjassa :D

    Miulla on tuo nestemäinen rajauskynä (vanhassa kuosissa) ja se oli kyllä aika, jännä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin sen kyllä, mutta tarkoitin tuossa etten huomannut mitään eroa noiden välillä :D

      Poista
  7. Nyt on pakkausdesign onnistunut, tykkään tosi paljon! :) Huulipuna kuulostaa päheältä jo retinolin takia :D

    VastaaPoista
  8. Vaikuttaa ihan kivalta tämä mark, etenkin pakkaukset on todella nuorekkaita mutta samalla ammattimaisen näköisiä eikä niitä heti tunnistaisi Avoniksi. Nuo rajauskynät sekä huulipuna kuulostaa melko hyvälle, etenkin molempien sävyt on todella oivat ja itselle mieleiset!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  9. Nää vaikuttaa tosi mielenkiintoisilta, kiva uutuus AVONilta! Etenkin pakkaukset miellyttää silmää. Voipi olla että täytyy tilata näitä kokeiluun :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat