maanantai 6. maaliskuuta 2017

Hyvästit epäpuhtauksille?

Sain Dermoshopilta kosteuttavan kasvonaamion lisäksi pari muutakin uutuustuotetta testiin, joista tänään tarkoituksenani olisi esitellä epäpuhtaalle iholle tarkoitettu kolmikko.


Anti-Spot Geeli (6,90€/15ml)
Väritön geeli sisältää kemiallisesti kuorivia AHA-happoja (glykoli- ja maitohappo), kosteuttavaa glyseriinia, talineritystä hillitsevää Regu®-Sebiä sekä E-vitamiinia. Tuotetta pyöritellään roll-on -päällä epäpuhtauksien päälle 1-2 kertaa vuorokaudessa, sopii myös meikin alla käytettäväksi.


Itse en ehkä niin suuri fani ole noiden roll-on -päiden suhteen, joten tämä tuote ei omaksi suosikikseni noussut. Tehosta en osaa mennä sanomaan, koska juuri nyt ei tietenkään potentiaalisia kipeitä finninalkuja ole kasvoille ilmaantunut :D


Clay Cleanser (7,90€/125ml)
Epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle suunnattu syväpuhdistus, joka sopii myös normaalille iholle tehopuhdistukseksi noin kerran viikossa käytettäväksi - voi käyttää myös vain epäpuhtaalle T-alueelle. Sisältää talia ja epäpuhtauksia imevää savea, glyseriiniä, sheavoita ja mentolia. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi meikinpuhdistuksen jälkeen.


Purifying Clay Mask (8,50€/40ml)
Syväpuhdistava savinaamio sisältää mm. talia ja epäpuhtauksia imevää savea, ihoa kiinteyttävää ja rauhoittavaa taikapähkinävettä, kosteuttavaa glyseriiniä, kevyesti kuorivaa ja puhdistavaa salisyylihappoa sekä kosteustasapainosta huolehtivaa xylitolia. Reilu kerros naamiota levitetään puhdistetulle ja kostealle iholle, annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhdellaan pois. Naamio toimii vaikkei kuivahtaisikaan iholle. Käyttö 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa.


Kuten olen maininnut niin oma ihoni on normaali-sekaiho eli lähinnä T-alueella on ajoittain epäpuhtauksia eli aina aika ajoin tarvitsen käyttööni myös puhdistavia tuotteita. Normaalisti en kumpaistakaan käyttäisi koko kasvoille, mutta halusin testata tuotteita kertaalleen näinkin; aivan pientä kiristelyä kummankin jälkeen poskien alueella tuntui eli sille alueelle on hieman liian tujakkaa tavaraa itselleni - ei kuitenkaan näitäkään alueita aivan rutikuivaksi vetänyt. Käytön jälkeen iho tuntui ja näytti todella kauniilta ja heleältä.


Savipuhdistus ei tosiaan vaahtoa ja huuhtoutuu helposti iholta pois. Voisin tätä jatkossa itse ajoittain käyttää T-alueen tehopuhdistajana.


Savinaamio on helppo levittää iholle eikä itselläni kuivahtanut ihoon eli oli myös toisin sanoen helppo poistaa.


Näistä tuotteista savinaamio on varmistikin tuote johon tule uudelleen tarttumaan, savipuhdistus kestää varmaankin itselläni käytössä pienen ikuisuuden koska en koko kasvoille tule käyttämään - tätä ei ihan heti ole tarvetta siis hankkia :D Näppyhoitoon en roll-on -pään vuoksi niinkään ihastunut, mutta katsotaan josko tämä pidemmässä käytössä osoittautuisi niin huipputuotteeksi, että olisin valmis unohtamaan antipatiat roll-on:ia kohtaan xD


Löytyykö sinulta omia luottotuotteita finnien ja epäpuhtauksien ehkäisyyn ja peittoamiseen?


*)pr-näyte

10 kommenttia:

  1. En itsekään ihan käsitä, että epäpuhtaalla iholla pyöritellään tuota päätä, mikä on hankala puhdistaa. Sy-voiteissa tykkään näiden viilentävästä vaikutuksesta, vaikka puhdistaminen ja hygieenisuus ei ole järin hyvä, mutta epäpuhtauksia päälle pyörittely ei kyllä houkuta. :D Jos on ihonalainen lurjus, niin laitan siihen päälle basironia, pitää vaan olla varovainen, koska "terve" iho ei tykkää siitä yhtään ja menee kamalan näköiseksi. Kiehl`sillä on hyvä näppytuote, jota laitan laajemmille alueille ja "kypsiin" tapauksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Basiron on kyllä aika tujua tavaraa, mies sitä välillä käyttänyt mistä muistona vaalentuneita länttejä pyyhkeissä ym. O.o

      Poista
  2. Komppaan Jonnaa tuon Basironin kanssa näpyille ja niiden aluille, jotenkin epäpuhtauksiin tuollainen rulla ällöttää :D Savinaamiot ovat yleensä hyvää tavaraa ja tykkään niistä erittäin paljon, mielellään testaisin tätäkin!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  3. Savipuhdistaja kuulostaa mielenkiintoiselta, voisipa joskus tilata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä mielenkiintoinen tuote vaikka onkin koko kasvoille itselläni vähän liian tujua tavaraa :)

      Poista
  4. Savipuhdistaja kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, muutenkin nämä Dermosilit vaikuttaa nykyään paljon houkuttelevimmilta :) Täytyypä tehdä pian taas tilausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selkeä kehitys on kyllä tosiaan ollut tuotteissa havaittavissa :)

      Poista
  5. Mulla ois just nyt muutama mystinen nappy joihin vois kokeilla jotain, mutta ei muakaan tommosella roll-onilla tekis mieli niiden paalla pyoritella. Ei kylla taida Dermosilia taalta Briteista loytya, joten taytynee etsia joku vastaava tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermosilin tuotteita ei tosiaan britteihin asti taideta viedä ainakaan tällä hetkellä :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat