maanantai 6. helmikuuta 2017

Bette Box Helmikuu 2017

Osa sai jo viikonloppuna boxinsa kätösiinsä, mutta omani kulki postin mukana tähän iltapäivään saakka - enkä minä kärsimätön jaksanut viikonlopun yli odotella vaan menin täysin ja totaalisesti spoilaamaan itseni sisällöstä :D Tiesin siis paketin kätösiini saadessani mitä sisältönä, joten ne ensimmäiset ahaa-fiilikset jäävät tämän boxin kohdalta pois - toivottavasti maaliskuun boxi tulisi sen verran ajoissa, että jännitys pysyisi oman boxin avaamiseen saakka.

Mutta pidemmittä löpinöittä itse aiheeseen..


LivBoxin tapaan Bette Box ei taidakaan enää mitään tiettyä teemaa kuukausittain tuoda esille..


..sen sijaan kortin toinen puoli on tarkoitettu kaikille betteboxilaisille; tälle puolelle voit saada kuvasi (+ lisäksi ilmaisen boxin!) kun julkaiset Instagramissa Bette-aiheisen kuvan #betteday -hästägin kera. Kannattaa ehdottomasti osallistua mukaan! ;)


Käydään taas sisältö tuttuun tapaan lävitse siinä järjestyksessä kuin korttiinkin on painettu. Ensinnäkin "Monipuolista ja ravitsevaa kauneudenhoitoa" edustaa tämä kaksikko:

Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Brazilnut 10 (ovh 19,50€/100ml, boxissa 5ml näyte)
"Tämä ylellinen maitomainen suihkutettava hoitoaine sisältää suojaavia ja hoitavia ainesosia hiuksille, jotka myös tasapainottavat hiusten kosteustasapainoa. Mikrokapseloitua tuoksua vapautuu jopa 24 tuntia pitkäkestoisen aistillisen kokemuksen takaamiseksi."
Tuoksu tässä on melkoisen voimakas, mutta ei tokikaan hiuksista näin voimakkaasti tulisi esille kuin mitä käteen kokeiltuna. Kaikenlainen kosteus ihan päästä varpaisiin on tähän vuoden aikaan tervetullutta - näin pieni koko hujahtaa minun hiuksiini varmaan hetkessä..

Helein Biotin+ (ovh n.20€/60 tbl)
"Näyttävät hiukset ja vahvat kynnet biotiinin avulla. Erinomainen valinta ensimmäiseksi kauneutta edistäväksi ravintolisäksi."
Tämä onkin ollut muutamissa blogeissa esillä ja ehdottomasti itseäni alkanut kiinnostaa - taidan korkata heti samantien käyttööni! Annostus tässä on 1tbl päivässä eli pakkauksessa on 2kk annokset.


"Kauniin säkenöivät silmät":

"NIVEA Cellular Perfect Skin Eye Illuminator -silmänympärysvoide vähentää välittömästi tummia silmänympäryksiä ja varjoja silmien alla. Kevyt ja hellävarainen voide sisältää Lumicinolia ja magnoliauutetta. Iho näyttää hoidetummalta ja virkeämmältä. Säännöllisesti käytettynä vähentää ryppyjä. Kehitetty erityisesti herkälle silmänympärysiholle."
Kuullostaa sen verran mielenkiintoiselta, että tämä voisi ollakin seuraava silmänympärysvoide, jonka korkkaan käyttööni - kuullostaisi ehkä enemmän päiväkäyttöön sopivalta ainakin itselleni.

"Uusi Nordic Noir Deep Impact Mascara on saanut inspiraationsa pohjoisen taianomaisista, pikimustista öistä. Valloittavaa tuuheutta, viettelevää pituutta ja katseenvangitsevaa erottelevuutta ripsillesi – vain yhdellä harjanvedolla. Ainutlaatuinen koostumus kietoutuu ripsiin tasaisesti jättäen ne luonnollisen pehmeiksi, taivutetuiksi ja huolitelluiksi ilman raskasta tunnetta.
Tuo esiin kiehtova pimeä puolesi ja vangitse ripsiisi pohjoisen dramaattinen musta täällä säänkestävällä mascaralla. Voit levittää mascaran alle Nordic Noir Secret Volume Lash Primerin saadaksesi vieläkin lumoavammat ripset.
Suurella mielenkiinnolla lähden tätä testaamaan, katsotaan yltääkö True Mystic -mascaran tasolle!


"Puhdasta ja raikasta fiilistä päivääsi!"

Palmolive Feel Glamorous -deodorantti (ovh 1,95€/50ml)
"..ihoa hoitava koostumus, jossa säkenöivä hedelmäinen tuoksu yhdistyy kukkaistuoksuun! Se antaa 48 tunnin suojan hikoilua ja hajuja vastaan sekä ehkäisee valkoisten tahrojen syntymistä."
Tuoksuu kivalle enkä nyt muista äkkiseltään koska olisin Palmoliven deodorantteja testannut - jos koskaan. Harmillista vain, että minulla deot kestävät käytössä ikuisuuden ja niitä on jo tälläkin hetkellä kolme avattuna, jää siis odottelemaan josko jonkun noista kolmesta saisin ensin tuhottua pois.. :D

Avene Cleanance Micellar Water (ovh 22€/400ml, boxissa 20ml näyte)
"Avène Cleanance Micellar Water on talineritystä tasapainottava puhdistusvesi, joka sopii rasvaiselle ja akneiholle. Tällä 3 in 1 -puhdistusvedellä voit poistaa meikin kasvoilta ja silmänympärysiholta sekä käyttää sitä samalla kasvovetenä. Puhdistusvesi poistaa kasvoilta pölyn, lian ja muut epäpuhtaudet, vaikka et käyttäisi meikkiä.  Ihanteellinen tuote matkoilla ja ihon aamupuhdistustuotteena. Ei huuhdella. Sopii hyvin myös miehille."
Tämän tuotteen kohdalla boxissa on tainnut vaihtelua olla ja osalla on miselliveden sijaan ollut jokin puhdistustuote!? Misellivettä kuluu aina ja paljon, joten nämä minitkin ovat tervetulleita.


Lisäksi ystävänpäivän kunniaksi mukaan oli sujautettu tuoksukortti Zadig&Voltairen tuoksuista naiselle ja miehelle - tätä olenkin halunnut testata!

LOPPUYHTEENVETO
Boxi oli mielestäni hyvä ja ehdottomasti hintansa arvoinen. Parhaaksi boxin sisällöstä nostaisin Helein-ravintolisän, Nivean silmänympärysvoiteen sekä Lumenen mascaran. Muutkaan eivät mielestäni floppeja olleet vaan paketti oli mukavan monipuolinen ja uskon tästä vähän jokaiselle löytyvän jotain. Ehkä ainoa asia mikä boxista tulee mieleen sisällön suhteen olisi se etten itse olisi kahteen peräkkäiseen boxiin mascaraa laittanut, vaikka molemmat mascaroista mielenkiintoisia testattavia ovatkin - itselläni on niin hirmuinen läjä mascaroita avattuna etten tiedä koska tuon raaskin korkata (tai sitten malttamattomana räpellän sen auki jo heti huomenna :D)


Kuinka Bette Box lunasti helmikuun boxin osalta odotukset? :)


*)pr-näyte / sis.mainoslinkin

10 kommenttia:

  1. No minähän tykkäsin, kuten jo tiedätkin:) Erittäin kiva boksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun postaus olikin tosiaan se eka missä kävin itseäni spoilaamassa :D

      Poista
  2. Tykkäsin myös, Helein biotiini oli tervetullut kun edellinen purkki biotiinia loppui ja silmänympärysvoide oli kiva myös. Mulla kuluu mascaraa tosi vähän kun pidennykset, joten tää oli mulle turha mut säilyyhän se.Kaikinpuolin kiva boxi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postaukseen en kerennyt mainita, mutta äsken laskeskelin, että boxilla on arvoa reilun 60€ ja tuotteista tosiaan se neljä oli täysikokoisia.. :)

      Poista
  3. Musta tuntuu, että tää boksin sisältö alkaa parantua kerta kerralta :) Itsehän en siis boksia tilaa, mutta kiva aina kurkata muiden blogeista mitä kuukauden boksista paljastuu :D Tuo Zadigin naisten tuoksu on tosi kiva, mä olen tykästynyt siihen! Lumenen ripsari ja Heleinin ravintolisä olisi olleet tästä eniten mun mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi kuussa olisi lisäksi luvassa bloggaajaboxi, joka on tunnetusti aina ihan super :)

      Poista
  4. Bette Boxia ei enää itselleni tule, mutta aidosti hyvä boxi. Jos ei olisi blogia ja siihen saatavaa testimatskua, niin ehdottomasti tilaisin boxia edelleen, koska pääsee pienelle hinnalla testaamaan erilaista kosmetiikkaa ja saa rahoille vastinetta. Omat peukut menee Heleinille ja Lumenen ripsarille. En usko, että Nivea riittäisi atooppisen kuiville luomilleni, muuten yes sekin.

    Ihanaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin taidan tuon Nivean korkata vasta hieman keväämmällä käyttöön, kunhan olen tällä hetkellä käytössä olevia saanut vajuteltua pois..

      Ihanaa päivää myös sinne! <3

      Poista
  5. Minä pysyin ihan spoilaantumatta. Nyt lueskelin blogeja ja huomasin että osa on saanut 100 ml kokoisen Avénen kasvovden. Mikähän järki noissa on ketä kellekin...tuo pikkupullo on aina pieni isoon verrattuna. Mutta ei jaksa valittaa, boxin arvo oli silti reilu!

    http://charmingnails.blogspot.fi/2017/02/helmikuun-2017-bette-box.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh. No onpa tuossa kyllä hieman eroa, itse olen tuon asian missannut ja kuvittelin tosiaan vaihtoehtona olleen melkolailla samaa kokoluokkaa olleen putsarin. Harmillista, tuo varmasti monia harmittaa ja kyllähän sitä itsekin mieluusti isommassa koossa kasvoveden olisi ottanut..

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat